BARTECH SLOVAKIA

SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP Štýlom!!!

V tomto roku sa nám otvára príležitosť osláviť významné 25. výročie našej firmy BARTECH SLOVAKIA. Je to obdobie, ktoré sme prežili s Vami, našimi vernými zákazníkmi a ktoré nám umožnilo dosiahnuť veľké úspechy. Aby sme toto jubileum oslávili spôsobom, ktorý vás poteší, sme sa rozhodli spojiť oslavy s jedinečnou súťažou. V minulých 25 rokoch sme sa vypracovali z malého podniku na uznávanú spoločnosť, ktorá si zakladá na kvalite, inováciách a spokojnosti zákazníkov. Naša cesta bola plná výziev, no s vašou podporou sme každú z nich prekonali. Ďakujeme za to, že ste nám dovolili byť súčasťou vášho života a podporovať vás prostredníctvom našich produktov a služieb.

Súťaž o VIP lístok na Majstrovstvá sveta v hokeji 2024

Na vyjadrenie vďaky za vašu dlhoročnú vernosť vám ponúkame jedinečnú príležitosť vyhrať VIP lístok na Majstrovstvá sveta v hokeji. Tento VIP lístok nie je len vstupenkou na zápas, ale aj kľúčom k jedinečnému zážitku plnému luxusu a nezabudnuteľných chvíľ.

Ako sa zúčastniť nájdete TU.

Nech toto výročie a súťaž o VIP lístok prinesú nielen radosť a vzrušenie, ale aj ďalšie roky úspechu a spoločného rastu. Ďakujeme vám za 25 úžasných rokov a tešíme sa na mnoho ďalších spoločných chvíľ.

Autor: Oto Filip
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti