BARTECH SLOVAKIA

Mobilné aplikácie v systéme Kros OMEGA

Do zoznamu informačných systémov, ktoré podporujú naše riešenia Mobilný skladník a Mobilné doklady, pribudol začiatkom júla 2017 systém Kros OMEGA. Od tohto mesiaca môžu používatelia OMEGA podvojné účtovníctvo vytvárať doklady v sklade presnejšie, rýchlejšie a hlavne efektívnejšie. Zabudnite na papier a pero – otvára sa vám nová digitálna dimenzia práce a zápisu dát do skladového systému. 

ČO K TOMU POTREBUJETE ?

  • aktuálnu verziu informačného sytému OMEGA podvojné účtovníctvo, ktorá teraz podporujuje mobilné aplikácie BARTECH
  • naplnené číselníky SKLADY, FIRMY a KARTY s vyplneným EAN kódom
  • označený tovar čiarovým kódom na presné načítanie položiek (ak nemáte, pomôžeme s označením)
  • prenosný terminál / tablet s mobilnou aplikáciou Mobilné doklady (MODO), alebo Mobilný skladník (MSU)
  • prepojenie PC s mobilným terminálom cez WiFi (stačí mať vykrytý minimálny priestor skladu)

ZÁKLADNÉ SKLADOVÉ DOKLADY NA PÁR KLIKOV

Je to tak, jednoduché, ako to len môže byť. Jedným klikom z Omega exportujete číselníky, druhým klikom v mobilnom terminály v aplikácii MODO importujete čiselniky cez WiFi. Potom už len vyberiete typ dokladu (Príjem – Výdaj) , načítavate kódy tovaru a zadávate množstvá. Ukončený doklad tretím klikom z terminálu exportujete cez WiFi do Omega a tam posledným klikom importujete doklady do systému. A to je všetko.
Neveríte, že je to také ľahké ? Tak čítajte ďalej.

PREVODKY A INVENTÚRA BEZ PAPIEROVÉHO ZOZNAMU

Vyberte v mobilnej aplikácii typ dokladu Prevodka, vyberte sklad odkiaľ skladové položky vydávate a sklad, kam ich presúvate. Potom už len načítavajte kódy položiek a zadávajte množstvá. Uzatvorený doklad PREVODKA odošlete z mobilného terminálu cez WiFi a importujte do systému Omega.

Inventúra bez papierového zoznamu? Ak ste sa doteraz pri inventúre trápili s papierovými zoznamami, odteraz už nemusíte. V mobilnej aplikacii vyberte sklad, na ktorom idete vykonať inventúru a potom už len čítajte kód za kódom a zadávajte množstvá. Aplikáci je jedno od ktorého kódu začnete a ktorým skončíte. Žiadne listovanie v tlačených zoznamoch, žiadne ručné prepisovanie do Omega a hlavne minimalizovanie chýb spôsobených ľudským faktorom. Po skončení inventúry prenesiete cez WiFi inventúrny zoznam do Omega a dokončíte inventúru. S mobilnými aplikáciami vykonáte inventúru skladu za podstatne menej času.
Naviac všetko prebehne rýchlo, presne a efektívne.

A ČO SI TAK ZJEDNODUŠIŤ PLNENIE DOŠLEJ OBJEDNÁVKY?

Pridajte došlú objednávku do Omega so všetkými položkami a množstvami pre konkrétneho zákazníka. Jedným klikom exportujte z Omega objednávku. Druhým ju importujte do mobilnej aplikácie MODO cez WiFi. Otvorte objednávku v terminály, vydávajte položky podľa zoznamu načítaním kódov a potvrdzovaním množstva. Vydané položky postupne „miznú“ z objednávky až v nej nezostane žiadna. Ukončený doklad exportujte do PC cez WiFi a tam ho jednoducho importujete do Omega. Systém automaticky objednávku dokončí.

Ešte stále váhate? Pozrite si krátku video ukážku.

CHCETE VEDIEŤ VIAC ? Kontaktujte naše obchodné oddelenie obchod@bartech.sk

Autor: Miroslav Rampala
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti