BARTECH SLOVAKIA

Vydarený odborný seminár

Účastníci seminára

Účastníci seminára

Koncom  apríla sme uskutočnili ďalší z odborných seminárov na tému Mobilné riešenia, ktorý bol určený pre partnerskú sieť. Na seminári sa zúčastnilo 28 ľudí z 15 partnerských firiem. Program, rozdelený na teoretickú a praktickú časť, mal podľa vyjadrenia účastníkov profesionálnu úroveň, z ktorej si odniesli veľa nových a cenných poznatkov. Okrem toho, že získali nové informácie z oblasti označovania a zberu dát pomocou 1D,2D a RFID kódov, si mohli prezentovaný HW a SW prakticky vyskúšať. Súčasťou odborného seminára bola aj prezentácia a praktická ukážka kompletného HW od spoločnosti DATALOGIC, ktorú zastupoval jej regionálny zástupca Marek Písečný.

Prezentované boli riešenia nielen na báze Windows systémov, ale aj Android OS. Po prezentáciách nasledoval workshop, kde mohli partneri priamo konzultovať svoje požiadavky s našimi pracovníkmi, ktorí majú na starosti predaj aj technickú stránku HW a SW.

 

Momentky zo seminára

Momentky zo seminára

Významným prínosom tohto odborného seminára bolo aj to, že naši partneri dostali ucelený obraz o šírke riešení, ktorá naša spoločnosť ponúka a má už u zákazníkov realizovaných. Všetky technológie boli prezentované na praktických riešeniach, ktoré už u našich zákazníkov bežia.

Odborný seminár mal aj svoju voľnú časť. Pre partnerov bol v tejto časti pripravený nemenej zaujímavý program. Okrem možnosti, zmerať si sily v bowlingu a na laserovej strelnici, bol pripravený aj večerný raut s riadenou ochutnávkou kvalitných značkových vín. Len škoda, že časť partnerov sa tejto časti programu nemohla zúčastniť či už z pracovných, alebo rodinných dôvodov. Veríme, že všetci ostatní sa veľmi dobre bavili a strávili s nami peknú chvíľku aj pri neformálnom stretnutí. Veríme, že sa spolu a vo väčšom počte, v takejto atmosfére, stretneme aj o rok.

Autor: Pavel Loprais
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software