BARTECH SLOVAKIA

Zebra ZT231

Ako odpoveď na neustále rastúce nároky zákazníkov uviedla spoločnosť Zebra na trh tlačiareň ZT231, ktorá je nástupcom modelu ZT230. Prináša správne zvolenú kombináciu funkcií za správnu cenu pri zachovaní kvality aká sa od priemyselnej tlačiarne očakáva. Ponúka vysokú rýchlosť a kvalitu tlače spolu so širokou ponuku príslušenstva.

So svojím odolným kovovým rámom je ZT231 je ideálnou tlačiarňou do priemyselného prostredia. Jedná sa o termotrasférovú tlačiareň so šírkou tlače od 19,4mm do 114mm. Je dostupná v dvoch verziách: s rozlíšením 203 dpi (rýchlosť tlače 12 ips) alebo 300 dpi, vďaka ktorému dokáže tlačiť ostro aj menší text, či 1D a 2D kódy. Nastaviteľné snímače ponúkajú väčšiu flexibilitu médií. Možnosť použitia kotúča s väčšou kapacitou ako pri kompaktných tlačiarňach eliminuje potrebu častej výmeny kotúča. Rozšíriť možnosti tlačiarne ZT231 môžete pomocou širokej škály doplnkov ako sú: interné navíjanie potlačených etikiet, strihač, odlepovač, Wi-Fi modul alebo dokonca RFID kit pre potlač a kódovanie RFID etikiet.

Čo sa komunikácie týka, tlačiareň je možné pripojiť k ostatným zariadeniam pomocou ethernet rozhrania, USB, RS-232 Bluetooth. Komunikácia s obsluhou prebieha prostredníctvom farebného 4,3″ dotykového displeja, ktorý zobrazuje aktuálny stav tlačiarne, umožňuje nastavenia tlačiarne pomocou sprievodcu a nápomocných how-to videí.

Spoločnosť Zebra ponúka k tlačiarňam aplikáciu Zebra Printer Profile Manager, pomocou ktorej môžete jednoducho získať informácie o stave tlačiarne. Môžete tak predísť výpadkom tlače a udržovať tlačiareň v optimálnom stave. Aplikácia tiež umožňuje vykonávať rôzne nastavenia alebo inštaláciu aktualizácií.

 

Autor: Slavomír Duga
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti