BARTECH SLOVAKIA

Inteligentné kabinety ZEBRA

Stretávate sa s tým, že sa Vaše zariadenia strácajú v sklade, či výrobe alebo ich ráno nájdete úplne vybité? Nemáte tušenia, v akom stave sa nachádzajú batérie Vašich mobilných terminálov, či tlačiarní etikiet a už vôbec netušíte, kto s daným zariadením pracoval ako posledný, než sa zistilo, že je poškodené?

ZEBRA, ako popredný výrobca a dodávateľ HW a SW riešení. sa rozhodol ako prvý na trhu reagovať na požiadavky zákazníkov a vytvoril nadstavbu pre PDA terminály a prenosné tlačiarne etikiet. Ide o nové riešenie, ktoré spoločnosť uviedla na trh pod názvom „INTELIGENTNÉ KABINETY“.

Nové kabinety slúžia ako skvelý nástroj práve pre spoločnosti, ktoré vlastnia väčšie množstvá mobilných zariadení ZEBRA a chcú mať o týchto zariadeniach prehľad a znižovať tak náklady na ich prevádzku. Zariadenia sú ukladané na jednom mieste s možnosťou pravidelnej kontroly ich stavu a informácií o tom, kto so zariadením naposledy pracoval. Práve prístup k dátam o aktuálnom stave zariadení Vám môže ušetriť nemalé náklady, pretože skladník alebo operátor vo výrobe dostane vždy len plne pripravené zariadenie, ktoré ho nebude zdržiavať pri jeho pracovnej činnosti. Vopred viete, ktoré batérie už strácajú kapacitu a môžete ich včas zmeniť. Ďalším dôležitým plusom ZEBRA inteligentných kabinetov je tiež možnosť hromadnej správy zariadení, najmä pri aktualizáciách, kedy nie je nutné „odstaviť“ každé zariadenie zvlášť, ale jednoducho aktualizáciu pošlete do všetkých zariadení v kabinete. Šetríte tak peniaze a čas, ktorý potrebujete pri správe zariadení teraz.

Kabinety, ako aj nabíjacie a komunikačné stanice vo vnútri, sa dajú uzamknúť. Na ich odomknutie je možné použiť niekoľko variantov, ako napr. uzamknutie cez PIN/heslo, čiarové kódy, či RFID zamestnanecké karty. Toto Vám zabezpečí jedinečnú identifikáciu pracovníka, ktorý si zariadenie berie a tým pádom je zaň zodpovedný. Tým sa u pracovníkov zvyšuje zodpovednosť a znižujú sa tak prípadné straty, či poškodenia zariadení. SW riešenie ZEBRA ACCESS MANAGEMENT  SYSTEM zachytáva podrobné informácie dátume a čase uloženia/vybratia zariadenia z kabinetu, úspešnosť/neúspešnosť prihlásenia zamestnanca, ID zariadenia, či jeho aktuálny stav batérie. To sa stáva silným nástrojom pre manažérov a IT sektor.

Inteligentné kabinety či uzamykateľné dobíjace stanice sú vyrábané v rôznych veľkostiach pre uloženie a správu 5-100 zariadení. Ich využitie je prevažne v retail sektore, veľkoskladoch, či logistických spoločnostiach, kde reálne hrozí, že sa zariadenie stratí, alebo ak nebude pripravené na prácu, negatívne ovplyvní logistický proces.
Ak chcete mať prehľad o stave Vašich zariadení v reálnom čase a ušetriť tak nemalé peniaze za nefunkčnosť zariadení, či ich stratu, neváhajte nás kontaktovať!

Autor: Miroslav Tománek
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti