BARTECH SLOVAKIA

Datalogic Skorpio X5

V samom závere roka ohlásila spoločnosť DATALOGIC nový model PDA terminálu SKORPIO X5 .Na trhu tak nahradí staršie zariadenie Skorpio X4 a jeho poslaním je pokračovať v tradícii odolných a spoľahlivých zariadení tejto rady, ktorú zákazníci poznajú už vyše 20 rokov.

Nový model DATALOGIC SKORPIO X5 zaujme okrem najmodernejšej technológie Qualcomm Snapdragon 600® a OS ANDROID 10 predovšetkým svojim 4.3’’ displejom, osvedčeným dizajnom a univerzálnym využitím naprieč logistikou, obchodom, či veľkoskladmi. Ide naozaj o ľahký, no zároveň odolný (IP65) PDA terminál, ktorý svojim výkonom podporuje rôzne aplikácie, či už pre evidenciu tovaru alebo na odpisovanie výrobných krokov v reálnom čase.  Vďaka širokému teplotnému rozpätiu (-20° až 50°C), môže byť toto zariadenie použité aj  v chladiarenských spoločnostiach. Skorpio X5 zároveň ponúka široké portfólio  opcií, aby si zákazník mohol vyskladať zariadenie tak, aké potrebuje pre svoje podnikanie.

Zákazníci majú na výber dva základné modely – klasickú „rovnú“ verziu (brick) alebo verziu s rúčkou (gun-grip). Ďalej je možné si vybrať z troch druhov klávesníc – 28 klávesová,numerická, 38 klávesová s funkčnými tlačidlami alebo 47 klávesová plne alfanumerická. Štandardom u DATALOGIC je výber medzi 1D alebo 2D snímačom. Skorpio X5 na rozdiel od svojich predchodcov poskytuje vylepšený 2D skener pre načítanie aj stredne vzdialených kódov (1,5-2m), čo je veľkým prínosom najmä pre logistiku a sklady. Spoločnosť DATALOGIC tiež oznámila, že pracuje aj na doplnení tzv. XLR skeneru, ktorý bude určený pre zachytenie kódov na väčšiu vzdialenosť ako 2m.

Veľkou výhodou u nového modelu X5 je možnosť vybrať si medzi štandardným nabíjaním alebo novou technológiou bezkontaktného nabíjania. V prípade, že má zákazník potrebu využívať zariadenie 24/7 je k dispozícii okrem štandardnej 3500mAh batéria aj vysokokapacitná 6200 mAh batéria, ktorá spolu s funkciou Hot Swap ( výmena batérie bez nutnosti vypnutia zariadenia) zabezpečí dokonalú plynulosť výrobných, či logistických operácií.

DATALOGIC SKORPIO X5 Android nájde svoje uplatnenie v obchodných reťazcoch, skladoch, či logistických spoločnostiach. Je plne pripravený spĺňať náročné pracovné podmienky a aplikácie pre zrýchlenie a celkové zefektívnenie pracovných postupov.

V prípade záujmu neváhajte kontaktovať naše obchodné oddelnie!

Autor: Pavol Tománek
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti