BARTECH SLOVAKIA

MATRIX 220 - TOP výkon

MATRIX 220 je nový stacionárny imager od firmy Datalogic, ktorého  flexibilita skenovania predurčuje pre väčšinu aplikácií v oblasti zberu dát v elektrotechnickom a automobilovom priemysle, alebo pri balení a manipulácii s tovarom. Skúsme si ho spolu v krátkosti predstaviť.

Základný popis stacionárneho snímača

Stacionárny snímač Matrix 220 je navrhnutý pre vynikajúci výkon, čoho dosahuje najmä  vďaka senzoru s vysokým rozlíšením 1,2 MP a novej multijadrovej technológii spracovania obrazu. Výraznou mierou k tomu prispieva aj nové elektronické zaostrenie a inovatívne riešené osvetlenie.  Elektronické ovládanie zaostrenia umožňuje jednoduchú inštaláciu či zmenu vzdialenosti skenovania vo veľmi krátkom čase, napríklad behom rekonfigurácie montážnej linky. A práve aj vďaka vysokej flexibilite zaostrenia patria tieto snímače medzi najlepšie zariadenia na trhu s vysokým pomerom výkonu a ceny.

Pripravený na čítanie DPM

Integrovaný flexibilný osvetľovací systém umožňuje, aby sa snímač Matrix 220 stal vaším najlepším pomocníkom pre čítanie čiarových kódov vyrobených priamym značením DPM (inkjet, laser, mikroúder). Modely DPM s červeným či modrým svetlom ponúkajú v jednom modeli zabudované možnosti prepínania polarizovaného a rozptýleného svetla, čo vedie k optimálnemu osvetleniu akéhokoľvek typu povrchu. Modely s iluminátormi Standard a DPM High Power sú ideálnym riešením pre náročné, vysoko rýchlostné aplikácie a tie aplikácie DPM, ktoré vyžadujú dvojnásobnú jasnosť obrazu a dlhší dosah čítania.

Pripojenie a komunikácia nie je žiaden problém

Matrix 220 ponúka široké komunikačné možnosti s pripojením Power over Ethernet (PoE), zabudovanou priemyselnou zbernicou PROFINET/ IO a ETHERNET/ IP. Matrix 220 je taktiež prvý stacionárny priemyselný skener na trhu, ktorý podporuje OPC UA protokol pre komunikáciu v priemysle 4.0 a technológiu čiarových kódov Digimarc pre dekódovacie aplikácie s pridanou hodnotou.

Ľahká konfigurácia a ovládanie

Snímač Matrix 220 sa veľmi ľahko konfiguruje a nastavuje vďaka zeleným a červeným bodovým svetlám, tlačidlu X-Press ™, intuitívnemu rozhraniu HMI a konfiguračnému softvéru DL.CODE ™, ktorý bol vylepšený v režime automatického nastavenia na rýchle a ľahké čítanie kódu. Ako príslušenstvo na predné kryty sú k dispozícii ochranné rámčeky ESD a Anti-YAG, čím sa zvyšuje flexibilita nasadenia produktu a znižuje počet modelov, ktoré sú potrebné pre pokrytie všetkých liniek vo výrobe Stupeň priemyselného krytia IP65 a IP67 a povolený rozsah prevádzkových teplôt od -10 do +50 ° C  zaručujú vysokú odolnosť a spoľahlivosť aj v tých najnáročnejších prevádzkach.

Záver

Stacionárny snímač DATALOGIC Matrix 220 svojimi parametrami poskytuje zákazníkom oproti konkurencii vysoký pomer ceny a výkonu. Opýtajte sa našich obchodníkov na možnosti predvedenia priamo u vás vo firme – obchod@bartech.sk

 

 

Autor: Luboš Ruchovanský
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware