BARTECH SLOVAKIA

Ochranné puzdro na Android terminál

Prvé, čo ma napadlo pri testovaní odolného puzdra – krytu pre Android terminál UNITECH EA600 , bol slogan polície „Pomáhať a chrániť“.

Tieto dve slová presne vystihujú to, k čomu príslušenstvo slúži. Pomáha pri manipulácii s mobilným terminálom a chráni ho proti poškodeniu. Ako bonus naviac má aj sympatický stylus – dotykové pero, ktorým môžete ovládať aplikácie, ak pracujete napríklad v rukaviciach.

S týmto ochranným krytom vylepšíte odolnosť terminálu EA600 proti poškodeniu a komfort práce s ním posuniete o level vyššie. Mobilný terminál s ochranným krytom je možné dobíjať v novej komunikačnej stanici, dodávanej ako príslušenstvo k terminálu. Stačí vybrať redukciu z lôžka dobíjacej stanice, ktorá sa používa tiež pre dobíjanie terminálu bez ochranného puzdra. Nabíjať terminál v puzdre môžete aj bežnou dobíjačkou pre mobilné telefóny s mikro USB konektorom. Ochranný kryt má zospodu voľný priestor pre prístup k mikro USB zásuvke terminálu.

Viac napovie videoukážka

Autor: Miroslav Rampala
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware