BARTECH SLOVAKIA

Test HT682 2D Long Range

Zhruba 2 mesiace už máme v našej ponuke zaujímavý model PDA terminálu UNITECH HT682 2D, ktorý má snímač s dlhým dosahom. Deklarovaná dĺžka snímania čiarového kódu podľa oficiálneho katalógu je 4 až 5 metrov, čo je určite úctyhodná vzdialenosť, no ako sa hovorí, uveríme až si to vyskúšame. Ako oficiálny partner spoločnosti UNITECH, máme takúto možnosť a tak sme pre vás PDA terminál prakticky otestovali.

HT682 2D LR

HT682 2D LR

Tento model vás už na prvý pohľad zaujme svojim tvarom. Teda tvarom 2D snímača, ktorý vyzerá ako „LED baterka“. No nedajte sa mýliť. Ide o plnohodnotný 2D snímač, ktorý samozrejme číta aj 1D kódy. Aby ste na túto vzdialenosť správne trafili snímaný kód, optika disponuje zameriavacím snímacím bodom. S výhodou takýto zameriavač využijete aj v prípade, že čítate kód z etikety, na ktorej je viacero čiarových kódov pod sebou. PDA prečíta ten, na ktorý zameriate červený bod.
A kde sa dá PDA so snímačom s dlhým dosahom použiť? Napr. v skladoch, kde potrebuje skladník čítať kódy na tovare alebo regáloch z vysokozdvižného vozíka. Pri použití správnej veľkosti čiarového kódu tak dokážete čítať kódy z veľkej vzdialenosti. Ak použijete etikety s reflexnou vrstvou, sú výsledky takého „ďalekonosného“ čítania ešte väčšie. S výberom vhodnej technológie vám radi pomôžeme.

Snímačom prečítate všetky dostupné 1D aj 2D kódy vrátane nového kompozitného GS1 kódu.

PDA sa dodáva v balení bez batérie a krytu batérie. Na výber však máte buď štandardnú batériu 2200mAh, batériu so zvýšenou kapacitou 4000mAh, alebo batériu s pištoľovej rúčke. Súčasťou balenia je však komunikačná a dobíjacia stanica.

Pre viacej informácií kliknite na link produktu http://obchod.bartech.sk/produkty/unitech-ht682-win-embedded-terminal-2d-long-range-bt-wi-fi

Autor: Pavel Loprais
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti