BARTECH SLOVAKIA

Novinky u firmy CODE

Je dlhodobo známe, že spoločnosť CODE má vo svojom programe vysokokvalitné 2D snímače. V minulom týždni našu firmu, ako priameho, distribučného partnera, navštívil obchodný zástupca firmy pre Európu, ktorý nám prezentoval  všetky súčasné modely snímačov aj s praktickými ukážkami čítania 2D kódov.

Vo svojej prezentácii sa taktiež zmienil o novinkách, ktoré iba pripravujú. Prezentácia bola na veľmi dobrej úrovni, no možnosť vyskúšať si modely prakticky na mieste hodnotím vysoko pozitívne.

A tu uvádzam zaujímavé modely značky CODE, ktoré ma zaujali:

CR 2300

CR 2300

Bluetooth model CR2300

Zaujímavosťou tohto snímača, okrem samozrejme kvalitného a rýchleho čítania kódov, je predovšetkým možnosť nahratia zázkaznickej JAVA aplikácie pre zber dát, kedy sa dá tento model snímača použiť aj ako pamäťový snímač.

Model CR3600

Snímač je vybavený displejom a klávesnicou, takže skôr pripomína mobilný terminál a je určený pre jednoduché aplikácie zberu dát. Taktiež je možné dovnútra nahrať programy v JAVA skripte a azda najzaujímavejší na tom je možnosť nahrať ich pomocou skenovania 2D kódu !

CR 6000

CR 6000

Model CR6000

Ide o veľmi kvalitný snímač DPM kódov vhodný pre čítanie laserom pálených malých kódov na PCB doskách s nízkym kontrastom, ale aj na kódy vytvorené mikroúderom na málo kontrastný povrch. Ukážku snímania takýchto kódov sa môžete pozrieť na našom YouTube kanále.

OEM Scan engine CR8000

Veľmi kompaktný snímací modul, ktorý bude mať zabudovaný mikroUSB konektor na priame pripojenie k hosťujúcemu zariadeniu systémom Plug And Play. Nebude teda treba ďalšia zložitá zákaznická elektronika. Využitie nájde najmä v samoobslužných kioskoch apod.

CR 8000 OEM

CR 8000 OEM

CR5000

Nový 2D všesmerový stacionárny snímač, vhodný najmä do retailu, ktorý má rovnako skvelú dvojitú optiku ako všetky modely a ponúka možnosť skenovať 1D aj 2D kódy veľkou rýchlosťou.

No a na záver nás p. Osman Erturk prekvapil informáciou, že firma CODE chystá  PDA terminál CR4700 s OS Android, kvalitným 2D snímačom a veľkým displejom. Tento model by mal byť  prezentovaný v júni 2015. Máme sa na čo tešiť !!

Autor: Miroslav Rampala
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware