BARTECH SLOVAKIA

Mobilné terminály na ruku

uľahčujú prácu a uvoľňujú ruky pracovníkom pri manipulácii s tovarom. Odpadá hľadanie odloženého terminálu a nehrozí jeho zničenie pádom na zem. To sú tri dobré dôvody prečo terminál na ruku zakúpiť.
V ponuke máme zariadenia s OS Android aj Windows (CE, Embedded 8.1). Tento typ terminálov nájde uplatnenie v skladoch, výrobe, logistike aj obchode.

Traja výrobcovia, tri rôzne prístupy

V článku vám predstavím troch výrobcov terminálov na ruku. Každá firma má svoje riešenie, ktoré sa líši celkovou koncepciou, parametrami aj dodávaným príslušenstvom. Rovnako tak každá z nich má pre svoje riešenie rôzne doplnky (snímače, batérie, nabíjačky, slúchadlá s mikrofónom atď.). Pre detailné informácie odporúčam návštevu nášho internetového katalógu http://obchod.bartech.sk . Záver, ktorý model bude pre vaše potreby najlepší, si urobí každý sám. Som presvedčený, že popísané varianty pokryjú potrebu väčšiny zákazníkov.

Nakoľko nechcem presadzovať konkrétnu firmu, tak sú v článku zoradené abecedne. Popisované technické parametre sú aktuálne v čase písania článku.

HONEYWELL

Dolphin 75e

HONEYWELL terminál na ruku model Dolphin

Ponúka svoje riešenie v kombinácii púzdro na ruku, do ktorého môžete použiť mobilný terminál Dolphin 70e alebo 75e. Jedná sa o špeciálne prispôsobené modely pre použitie s púzdrom na ruku. K nemu je potom cez krútený káblik pripojený niektorý zo snímačov na prst v prevedení Laser pre čítanie čiarových 1D kódov, alebo Imager pre čítanie všetkých kódov 1D aj 2D. Pre napájanie možno použit štandardnú 1670mAh, alebo extended 3340mAh batériu.

Model Dolphin 70e má operačný systém Windows Embedded Hanheld 6.5, CPU 1GHz single core TI OMAP, RAM 512MB, FLASH 1GB, 4,3″ WVGA displej s rozlíšením 800×480 pix., 5MP kameru, WiFi, GSM, BT, 4 programovateľné klávesy, audio.

Model Dolphin 75e môže mať operačný systém Windows Embedded Handheld 8.1, alebo Android 4.4, CPU 2,26GHz quad core Qualcom Snapdragon, RAM 2GB, FLASH 16GB, 4,3″ WVGA displej s rozlíšením 800×480 pix., 8MP kameru, WiFi, GSM, BT, NFC, audio. POZRITE SI VIDEO NA TOMTO ODKAZE

UNITECH

Unitech WD100

UNITECH WD100

Tento výrobca má tiež v ponuke terminál na ruku a to model WD100, ktorý bude v predaji od polovice marca 2018. Terminál má operačný systém Android 5.1, CPU 1,2GHz Qualcom quad core, RAM 2GB, 8GB FLASH, 4″ WVGA displej s rozlíšením 800x480pix., 8MP kameru, WiFi, GSM LTE, BT, GPS, audio.

K terminálu je možné pripojiť prstencový snímač pre čiarové kódy. Samozrejmosťou je dobíjací stojan na terminál, ako aj nabíjačka na náhradné batérie.

 

ZEBRA

WT41 Windows CE

ZEBRA WT41 Windows CE

Spoločnosť Zebra ponúka dva druhy terminálov na ruku. Model WT41N0 má naviac aj HW klávesnicu pre tých, ktorým vadí zadávanie dát cez dotykovú obrazovku. Je to však na úkor veľkosti displeja.

Model WT41N0 má operačný systém Windows Embedded Compact 7 (CE 7), CPU 1GHz dual core TI OMAP 4, RAM 1GB, FLASH 2GB, 2,8″ QVGA displej s rozlíšením 320×240 pix., HW klávesnicu, WiFi, 3 programovateľné klávesy, 4600mAh batéria, audio. Možnosť pripojiť cez krútený káblik prstové snímače pre 1D alebo 2D kódy.

 

ZEBRA WT6000

ZEBRA WT6000 s Android OS

Model WT6000 má operačný systém Android 5.1, CPU 1GHz quad core, RAM 1GB, FLASH 4GB, 4,7″ WVGA displej s rozlíšením 800×480 pix., 5MP kameru, WiFi, 3350mAh batéria, BT, NFC, audio. Možnosť pripojiť cez krútený káblik alebo BT prstové snímače pre 1D alebo 2D kódy. Príslušenstvo tvoria rôzne multidobíjačky terminálov, batérií, držiaky na zápästie, prstienkov pre snímače atď. TU SI POZRITE VIDEO

TAK, KTORÝ BUDE TEN PRAVÝ PRE VÁS ?

Neviete sa rozhodnúť ? Kontaktujte naše obchodné oddelenie na mailovej adrese obchod@bartech.sk a my vám radi pomôžeme s výberom najoptimálnejšieho riešenia.

 

Autor: Miroslav Rampala
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti