BARTECH SLOVAKIA

Unitech EA600 5" Android 3 v 1

Len pred mesiacom som na tomto mieste písal o novom Android terminály PA720 od firmy UNITECH. Prešiel mesiac a máme tu ďalšiu novinku pod označením EA600. Určite aj vás napadla otázka prečo Unitech, s krátkym časovým odstupom, prichádza s ďalším Android terminálom a či vlastne nový model nebude takpovediac „kanibalizovať“ PA720-tku.

Kam smeruje model EA600 ?

Keď som sa na stretnutí začiatkom februára pýtal obchodnej manažérky UNITECH Julii Blatter na túto otázku, vysvetlila mi to v pár vetách, ktoré moje pochybnosti rozptýlili. Jednoducho týmto modelom idú konkurovať lacným Android terminálom, ktoré sa predávajú na e-shopoch, lebo stále existuje veľká skupina zákazníkov, potrebujúcich cenovo prijateľný terminál, v ktorom beží jedna aplikácia napríklad pre skladové doklady ( MODO, INA..) a je im jedno, či terminál má 2 alebo 4-jadrový procesor, alebo 2 či 3 GB RAM. Preferujú skôr dobrú ergonómiu terminálu, veľký displej, kvalitný snímač 1D/2D kódu a dostatočnú výdrž batérie. A samozrejme už spomínanú akceptovateľnú cenu. Všetko nový model EA600 zákazníkom dokaže poskytnúť a ešte aj niečo naviac.

EA600 balenie 3 v 1

Aby bol komfort nákupu pre ekonomicky založených zákazníkov zaujímavý, model EA600 sa dodáva v kompletnom balení, ktoré obsahuje terminál s batériou, komunikačnú a dobíjaciu stanicu aj pre dobíjanie náhradnej batérie, napájací zdroj a komunikačný USB kábel. Unitech aj pri tomto modely ide ešte ďalej a zákazník dostane v jednom Android zariadení všetky identifikačné a komunikačné prvky (2D snímač, WiFi, GSM, NFC, BT, USB OTG).

EA600_558x345_komplet

EA600 balenie 3 v 1

Základné parametre EA600

  • operačný systém Android 5.1
  • 2D snímač pre čítanie čiarových aj 2D kódov
  • 5″ displej 720×1280 pix s Gorila Glass 3
  • 2GB RAM / 8GB FLASH (Micro SD max. 32GB)
  • WiFi a/b/g/n , GSM 3G (4G sa pripravuje)
  • RFID HF/NFC , BT 4.0, USB s OTG
  • 8MP zadná kamera

Čo dodať na záver? Som presvedčený, že EA600 sa bude páčiť hlavne zákazníkom, ktorý nehľadajú terminál s najnovšími parametrami, ale spoľahlivý a ekonomicky prijateľný model v kompletnom balení. Pre technicky náročnejších zákazníkov máme v ponuke iné modely Android terminálov.

CHCETE VEDIEŤ VIAC ? Kontaktujte naše obchodné oddelenie obchod@bartech.sk

Autor: Miroslav Rampala
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|