BARTECH SLOVAKIA

Android aplikácia nielen pre skladníkov

Hľadáte vhodnú Android aplikáciu do skladu? Vyskúšajte našu novinku MODO (Mobilné doklady) pre skladníkov . Prioritne je určená pre zber údajov v sklade, no svoje uplatnenie nájde aj pri zbere objednávok v teréne. Jedná sa o univerzálne riešenie pre zariadenia (EDA terminály, tablety, či smartphony) s operačným systémom Android ver. 4.4 a vyšším. 

Pre koho je nová Android aplikácia vhodná ?

Pri návrhu MODO aplikácie pre MObilné DOklady sme vychádzali z požiadaviek zákazníkov, ktorí potrebujú na ovládanie jednoduché riešenie, ktoré im umožní vytvárať v sklade doklady ako príjem, výdaj a inventúra. Aplikácia by mala byť konfigurovatelná priamo v Android zariadení a musí sa dať prispôsobiť jej vizuál konkrétnym požiadavkám používateľa. Dôležitou požiadavkou zákazníkov bol aj spôsob prenosu dát medzi terminálom a počítačom. Tu zákazníci najviac dopytovali WiFi prenos dát, nakoľko zriadenie malej WiFi siete už dnes nie je ani finančný ani technický problém. On-line synchronizácia dát je pritom rýchla a efektívna.

Ikona MODO strednaV aplikácii MODO sú vlastnosti, ktoré zákazníkom chýbali v našich stávajúcich riešeniach pre obchod a sklady napríklad INA, či Mobilný skladník, alebo tieto aplikácie boli pre zákazníkov zbytočne zložité pri nastavovaní ich použitia. Väčšinu nových požiadaviek sme teda preniesli do nového SW, ktorý si teraz môžete vyskúšať ešte pred nákupom napr. na vašom mobile, či tablete načítaním kódu cez fotoaparát. Ak však chcete spoznať skutočnú silu aplikácie, objednajte si malý vreckový BT snímač. V ponuke máme viac modelov pre čítanie 1D aj 2D kódov.

Kľúčové vlastnosti aplikácie pre skladníkov a obchodníkov

Dátová štruktúra je kompatibilná s našim riešením Mobilný skladník MSU. Pre správnu činnosť potrebuje vstupné číselníky SKLADY, FIRMY, KARTY a OBJEDNÁVKY, ak chcete funkciu výdaja podľa objednávky využívať. Výstupné dátové súbory sú potom PRÍJEM, VÝDAJ a INVENTÚRA. Vstupné číselníky aj výstupné dátové súbory sú v textovom CSV formáte. S týmto formátom dokáže pracovať väčšina skladových systémov.

CHCETE VEDIEŤ VIAC ? Kontaktujte naše obchodné oddelenie obchod@bartech.sk

Autor: Miroslav Rampala
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware