BARTECH SLOVAKIA

Snímač kódov s dosahom až 15m

Jedná sa o odolný priemyselný snímač GRANIT 1981i FR (Full Range) od spoločnosti HONEYWELL  s garantovaným snímaním kódov od 15 cm až do 15 metrov (samozrejme aj v závislosti od veľkosti kódov).

Hlavné výhody

Granit 1981i FRA keď sme u tých vzdialeností, tak treba spomenúť aj to, že dokáže komunikovať cez Bluetooth s vlastnou komunikačnou a dobíjacou stanicou a to až do vzdialenosti 100 metrov. Stanica disponuje uzamykacím zariadením, takže je možné stanicu so snímačom prevádzkovať aj vo vertikálnej polohe.. Že je snímač naozaj odolný možno vidieť aj na týchto parametroch. Napríklad pracovná teplota od – 20 st. C, odolnosť na pád z výšky 2 metre, či krytie IP65 voči prachu a vode. Tým je definované aj jeho nasadenie v skladoch a logistike a to aj vo vonkajšom prostredí počas celého roka. Nakoľko číta 1D aj 2D kódy, dostávate do rúk univerzálny snímač, takže už nebudete mať problém čítať žiadne kódy. Disponuje špeciálnym zameriavací obrazcom, ktorý pomáha nasmerovanie snímacieho bodu na konkrétny kód, čo pri čítaní z veľkej vzdialenosti je nutnosťou.

GRANIT 1981i FR nájde využitie napríklad pri práci v sklade na vysokozdvižnom vozíku a potrebe čítania rôznych kódov z rôznej vzdialenosti. Môžete s ním pracovať v ľubovoľnom prostredí, keďže odolá vlhkosti do 95%  a je odolný aj voči elektrostatickému výboju.

Praktické testy

Snímač sme mali možnosť prakticky otestovať. Boli sme zvedaví hlavne na čítanie 1D aj 2D kódov z väčších vzdialeností. Aj pri vzdialenosti nad 10m snímač spoľahlivo čítal testovacie kódy. Záznam z testovania GRANIT 1981i FR bude uložený aj na YouTube v našom YouTube kanále.

Pokiaľ nepotrebuje komunikovať cez BT, je možné použiť USB káblovú verziu GRANIT 1980i. V obidvoch prípadoch sa vám do ruky dostáva robustný a univerzálny snímač.

Autor: Miroslav Rampala
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software