BARTECH SLOVAKIA

MOTOROLA TC55

Motorola TC55

Motorola TC55

Motorola Solutions predstavila nové robustné zariadenie TC55 založené na OS Android pre podnikový trh. Toto zariadenie spája možnosti smartphone s tými tradičnými vlastnosťmi odolných PDA terminálov so vstavaným snímačom čiarových kódov. Je to odpoveď Motoroly na uvedenie zariadenia Honeywell Dolphin 70E Black, o ktorom sme Vás informovali začiatkom tohto roku a ktorý je už vyše pol roka v predaji.

TC55  má dotykový displej s uhlopriečkou 4,3 palca a podobá sa mierne na štandardné smartphone dostupné na trhu bežných spotrebných zariadení .
Avšak, TC55 má celý rad funkcií, ktoré ho od týchto zariadení odlišujú, vrátane dotykového displeja, ktorý možno ovládať aj v rukaviciach. Využíva podporou pre stylus vstup pre podpisy, vstavaný snímač čiarových kódov a celé telo je konštruované ako odolné proti prachu a vode podla štandardu IP67.
Je tiež vybavený aplikačnými knižnicami Motorola tak, aby podporoval ľahké navrhovanie podnikových aplikácií s vylepšením zabezpečenia. Obsahuje i nástroje pre správu zariadenia. Konštrukciou a vybavením má dlhšiu životnosť , než majú typické smartphony .

TC55ikonyTC55 váži iba 220g  so štandardnou batériou, ktorá je odnímateľná, takže používatelia môžu nosiť náhradnú batériu pre okamžitú výmenu. Výdrž batérie by mala byť asi 11 hodín, v závislosti na intenzite práce s mobilnými sieťami a so snímačom čiarového kódu.
Je založený na 1,5 GHz dual-core procesore, ktorý je podporovaný 1 GB pamäťou a doplnený o 8 GB Flash úložisko. Flash pamäť je možno rozšíriť pomocou micro SD karty.
V Európe TC55 podporuje iba HSPA + siete, zatiaľ čo zákazníci v USA sa môžu tešiť z podpory 4G LTE.  Prístroj má integrovaný snímač čiarového kódu, a taktiež jeho 8MP fotoaparát je optimalizovaný skôr pre skenovanie  než fotenie.

V každom prípade je to veľmi zaujímavé zariadenie, ktoré si isto nájde uplatnenie predovšetkým v logistike, u prepravných spoločností a obchodných zástupcov. Tiež môže byť zaujímavou voľbou pre stredný manažment obchodných a logistických podnikov.

Autor: Pavel Loprais
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware