BARTECH SLOVAKIA

Zebra ZM400 - akcia

Výrobca ZEBRA TECHNOLOGIES má vari najširšiu ponuku tlačiarní pre najrozličnejšie využitia – malé stolové modely pre operatívnu tlač malých množstiev etikiet, komerčné tlačiarne pre bežné výrobné nasadenie, najvýkonnejšie modely pre nepretržité prevádzky i stále populárnejšie prenosné tlačiarne nachádzajúce uplatnenie mimo bežných kancelárskych či výrobných priestorov.

Z tejto širokej ponuky Vám teraz ponúkame tlačiarne radu ZM400 za špeciálne ceny znížené o 150,-  Eur oproti štandardným cenám

Zebra ZM400

Zebra ZM400

ZM400 je  priemyselná termotransferová tlačiareň etikiet s odolnou kovovou konštrukciou. Umožňuje tlač s rozlíšením až 600 DPI, ktorú je možné vďaka širokej ponuke voliteľného príslušenstva jednoducho prispôsobovať potrebám rôznych aplikácií.

Tak ako pri ostatných tlačiarňach Z-rady je možné i pri tlačiarni etikiet ZM400 jednoducho zavádzať spotrebný materiál. Po vložení etikiet sa tlačiareň automaticky nastaví na daný rozmer, a to vďaka systému autokalibrácie. Veľký podsvietený displej LCD umožňuje komfortnú obsluhu tlačiarne. Tlačiareň etikiet  Zebra ZM400 je vybavená 32-bitovým mikroprocesorom RISC a firmware so ZPL II, ktoré umožňujú rýchle spracovanie etikiet a tlačovú rýchlosť až 254 mm/s (s 203 DPI). Patentovaný systém riadeného vyhrievania bodov tlačovej hlavy Zebra E3 zaisťuje ostrú tlač obrázkov a písma i pri vysokých rýchlostiach tlače.

Akcia platí do 31. októbra.

Autor: Pavel Loprais
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti