BARTECH SLOVAKIA

Internetový katalóg

Snaha vyhovieť zákazníkovym požiadavkám patrí k nášej každodennej povinnosti a preto sme spustili „Internetový katalóg“ nášho portfólia produktov. Vďaka prehľadnému členeniu produktov a výrobcov bude nájdenie potrebných informácií otázkou okamihu. Neváhajte a vyskúšajte naše stránky.

Internetový katalóg Vám ponúka aj možnosť priameho objednávania tovaru pokiaľ sa na tomto portáli zaregistrujete. Registráciu môžete vykonať kliknutím na odkaz v pravom hornom rohu obrazovky.
Po odoslaní registrácie budete kontaktovaný našim obchodným oddelením, ktoré pre Vás nastaví cenové zvýhodnenie na tovar, ktorý budete mať záujem pravidelne odoberať. Registráciou získavate prístup aj k zvýhodneným cenovým ponukám, ktoré sú dostupné iba pre registrovaných používateľov nášho katalógu.

V pravom hornom rohu nájdete aj fulltextové vyhľadávacie okienko pre jednoduché a rýchle nájdenie požadovaného tovaru. U vyhľadaného tovaru nájdete ďalšie dostupné informácie ako video, fotografie, dátové listy produktov, manuály a súvisiace produkty.
Pokiaľ v katalógu nenájdete tovar, ktorý hľadáte, zašlite nám požiadavku a my na jej základe vami dopytovaný tovar do nášho katalógu doplníme, prípadne poradíme alternatívu.

Našim prianím je, aby všetci zákazníci mali možnosť podieľať sa na skvalitňovaní našej ponuky tovaru, služieb a SW riešení, ktoré Vám uľahčia vašu prácu.

Želáme Vám príjemne strávený čas pri prezeraní našich stránok.

Autor: Pavel Loprais
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software