BARTECH SLOVAKIA

15 rokov - pohľad do histórie

V minulom článku popisujúcim históriu našej firmy sme skončili rokom 2000. Poďme sa teda naviazať časovo ďalej.

Rok 2001

Firma sa už etablovala na slovenskom trhu, ale stále sa jej nedostávalo kvalifikovaných pracovníkov. Preto v tomto roku firma vypísala výberové konanie na ďalšieho pracovníka na podporu predaja a služieb zákazníkom. Po prvý raz sme si výberové konanie nechali zorganizovať profesionálnou agentúrou a vyplatilo sa. Prišiel Roman Vrablic, ktorý veľmi rýchlo „zapadol“ do kolektívu. Jeho pracovné výkony boli veľmi profesionálne a pre spoločnosť bol veľkým prínosom.

Rok 2002

V tomto roku bola azda najvýznamnejšia udalosť sťahovanie do nových, väčších priestorov. Adresa „sídlisko SNP 10“ bola teda už tretiou adresou sídla firmy počas prvých 4 rokov! Sťahovanie sme mali už natrénované a nemali sme s tým žiadny problém. Pomaly sa z nás stávali odborníci :-).  Takže to nijako neovplyvnilo expanziu nášho obchodu a na konci roku sme mohli osláviť nový rekord v celoročnom obrate firmy.

Rok 2003

Keďže obrat firmy narastal, ukázalo sa ako nevyhnutné zamestnať samostatnú účtovníčku, ktorá by plnila aj úlohy spojené s odbytom materiálu. Na túto pozíciu nastúpila Magda Zlámalová. Vo firme pracovala vyše 3 rokov, no napokon kvôli zdravotným problémom v roku 2006 pracovný pomer ukončila. K najvýznamnejším zákazníkom firmy v tej dobe patrí Protherm Skalica, Volkswagen Bratislava, COOP Jednota.

OSOBNOSTI

V tejto rubrike by sme  Vám radi postupne predstavili všetkých súčasných pracovníkov firmy. Ľudí, s ktorými  sa možno nepoznáte osobne, ale ktorí sú zopovední za to, či ste alebo nie ste s našimi službami spokojní. Dne to bude jediná žena v našom kolektíve, ktorá sa nám, chlapom, snaží vytrvalo vytvárať z nášho organizovaného pracovného neporiadku útulne prostredie.

Elena Vaculková

Elena Vaculková

Elena Vaculková

Nastúpila po vyše menovanej Magde Zlámalovej v polovici roka 2006. A musíme povedať, že to pre našu firmu bola významná zmena. Nie len že svoje pracovné povinnosti dokázala plniť na 100% od samého začiatku, ale odrazu bolo prostredie okolo nás akési iné, útulnejšie, upratané…. Skrátka jej prítomnosť bola vidteľná azda na každom kroku.

Elena je aktívnym členom Turistického klubu Holíč a k jej hlavným koníčkom tak patrí predovšetkým cestovanie a turistika po celej Slovenskej aj Českej republike. Na cestovanie využíva pešiu turistiku, cykloturistiku i vodácke splavovanie riek. Nikdy nepokazí žiadnu zábavu a je častým spoluorganizátorom našich firemných akcií. Len nedávno sa jej narodil druhý vnuk a varovanie s vnúčatami sa pridalo k jej milým povinnostiam. Aj vďaka jej poctivej práci sa naša firma nemusí potýkať takmer s žiadnymi neplatičmi a určite sa nemusíme obávať ani návštevy z nepopulárneho finančného úradu. Nám neostáva než dúfať, že to s nami, neporiadnymi chlapmi, vydrží ešte mnoho ďalších rokov.

Autor: Pavel Loprais
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software