BARTECH SLOVAKIA

GOLD PARTNER INGRAM MICRO

S nadšením a hrdosťou oznamujeme, že naša spoločnosť obhájila prestížne ocenenie od popredného distribútora IT a Auto ID produktov spoločnosti Ingram Micro status GOLD PARTNER. 

Spolupráca so spoločnosťou Ingram Micro je pre nás dôležitou súčasťou našej stratégie v oblasti dodávok, distribúcie produktov a služieb. Cesta k obhájeniu statusu zlatého partnera u spoločnosti Ingram Micro nebola jednoduchá, ale stála za to. Naša spoločnosť sa neustále snaží poskytovať našim zákazníkom inovatívne riešenia, najnovšie technológie a kvalitné služby. Naši zamestnanci sa aj v spolupráci s firmou Ingram Micro neustále vzdelávajú a zdokonaľujú, aby boli vždy v strehu s rýchlo sa meniacim prostredím.

Veľké poďakovanie patrí našim verným zákazníkom, ktorí nám dôverujú a s ktorými spolupracujeme. Bez nich, by sme nedosiahli tento úspech. Ich podpora a spätná väzba nám pomáhajú neustále sa zlepšovať a rásť. Taktiež patrí veľká vďaka nášmu tímu za ich tvrdú prácu, oddanosť a odhodlanie. Sú to práve naši zamestnanci, ktorí tvoria chrbticu našej spoločnosti a bez ktorých by sme neobhájili tento významný míľnik.

Autor: Oto Filip
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware