BARTECH SLOVAKIA

Toshiba B-EX4T2

V našom článku Vám predstavíme priemyselnú tlačiareň B-EX4T2, ktorá je aktuálne aj s ostatnými tlačiarňami od spoločnosti Toshiba v ponuke za zvýhodnené ceny.  Táto tlačiareň predstavuje rozumnú voľbu ak hľadáte tlačiareň určenú do priemyselného prostredia, na ktorú sa môžete vždy spoľahnúť. Pri návrhu tohto modelu aplikovala spoločnosť Toshiba svoje dlhoročné skúsenosti a prišla na trh s tlačiarňou B-EX4T2.

Jedná sa o tlačiareň, ktorá ponúka kvalitnú tlač, výkon, spoľahlivosť a flexibilitu za priaznivú obstarávaciu cenu a nízkymi nákladmi na prevádzku. Disponuje vysokým výpočtovým výkonom, vďaka ktorému môžete očakávať rýchly štart aj svižné používanie bez zbytočného zdržovania. Nastavenia tlačiarne môžu byť jednoducho upravené prostredníctvom vstavaného displeja tlačiarne. K zjednodušeniu údržby, čo sa týka nákladov aj času prispievajú inovatívne technológie, medzi ktoré patria: posuv farbiacej pásky pomocou dvoch motorov (eliminácia krčenia farbiacej pásky), výmena tlačovej hlavy len odstránením starej a zacvaknutím novej alebo jednoduchá inštalácia príslušenstva priamo na mieste.

Pokiaľ ide o vlastnosti tlače, tlačiareň ponúka DT aj TT spôsob tlače s rozlíšením podľa konfigurácie: 200 dpi, 300 dpi a 600 dpi s rýchlosťou tlače až do 12 ips. Pri tlači môže byť použité médium šírky od 25 mm do 114 mm s priemerom dutinky 76,2 mm a vonkajším priemerom 200 mm.

B-EX4T2 bola navrhnutá tak, aby hladko nahradila existujúce tlačiarne pomocou emulácie Z-Mode. Vďaka tejto emulácii ju môžete nasadiť všade tam, kde ste doposiaľ používali tlačiarne Honeywel, Datamax (DPL) a Zebra (IPL) bez nutnosti zásahu aktuálne používaného softvéru. Výbornej kompatibilite napomáhajú aj technológia plochej hlavy, ktorá sa dokonalo prispôsobuje akýmkoľvek materiálom, použitie médií zarovnaných doľava a použitie vnútorných i vonkajších pások, vďaka čomu môžete využiť aj doposiaľ využívane farbiace pásky a etikety. Toto všetko umožňuje náhradu na prevádzku nákladných tlačiarní.

Tlačiareň v štandardnej konfigurácií využíva na komunikáciu USB alebo Ethernet. Pomocou voliteľných doplnkov je zariadenie schopné komunikovať cez sériový, paralelný port alebo prostredníctvom WLAN. Medzi voliteľné príslušenstvo tiež patria: rozširujúca vstupno-výstupná doska, RTC modul, strihač alebo odlepovač s interným navíjaním.

Kľúčové vlastnosti

  • Lacná priemyselná tlač
  • Rýchlosť tlače
  • Odolnosť zariadenia
  • Maximálna flexibilita, vďaka jednoduchej výmene tlačovej hlavy
  • Jednoduchá výmena za staré zariadenia, vďaka kompatibilite
  • Extra dlhá farbiaca páska až do 600m pre zvýšenie produktivity
  • Rozlíšenie tlače až do 600 dpi
  • možnosť komunikácie cez USB ,ethernet, sériový port, paralelný port, WLAN

Ak Vás táto tlačiareň zaujala alebo potrebujete detailnejšie informácie, neváhajte kontaktovať náš obchodný tým na telefónnom čísle: +421 915 751 410 alebo mailom: obchod@bartech.sk. Okrem modelu B-EX4T2 akciová ponuka zahŕňa aj modely: B-EX4T1, BV410D a BV420D.

Autor: Slavomír Duga
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software