BARTECH SLOVAKIA

Honeywell PM45

Dnes podniky čelia rastúcim výzvam v oblasti flexibility výroby, obratu zásob a kontroly nákladov. Priemyselná tlačiareň Honeywell PM45 je navrhnutá tak, aby podnikom poskytla flexibilitu a presnosť pre veľkoobjemovú tlač. PM45 je zameraná na zlepšenie efektivity tlače a spoľahlivosti u dodávateľského reťazca v rôznych odvetviach priemyslu, výrobe a distribučných centrách.

PM45 je ideálnou náhradou za existujúce tlačiarne Honeywell-Datamax, ale aj iné tlačiarne, vďaka platforme firmvéru spoločnosti Honeywell podporujúcou viacero jazykov tlače. Robustný celokovový tlačový mechanizmus, jednoduchá výmena tlačovej hlavy a výmena prítlačného valca bez použitia nástrojov pomáhajú minimalizovať prestoje a potreby údržby. Tento rad tlačiarní ponúka rýchlosť tlače až 350mm/sekundu. S toleranciou tlače až do +/-0,5mm, dokáže tlačiareň zabezpečiť vysokokvalitné výtlačky čiarových kódov, textov a obrázkov, dokonca aj na malých elektronických súčiastkach.

Tlačiareň môže byť konfigurovaná pre termálnu alebo termotransférovú tlač. Pri termotransférovej tlači je možné použiť farbiace pásky s vonkajším aj vnútorným návinom. U etikiet je možné použiť dutinky s priemerom od 38 do 76 mm s maximálnym priemerom kotúča do 213mm, pričom šírka tlače môže byť až do 108mm. Taktiež je možno v rámci radu týchto tlačiarní zvoliť podľa typu aplikácie optimálne tlačové rozlíšenie od 203 do 600 DPI.

Tlačiarne sú vybavené vylepšenou WWAN konektivitou navrhnutou pre M2M a IoT, ktorá umožňuje nasadenie s minimálnym obmedzením z hľadiska topológie siete. Podporuje rôzne sieťové protokoly, ktoré zabezpečujú jednoduchú integráciu do systému, či už je postavený na bázy cloudu alebo lokálneho servera. K tlačiarni je možné pridávať rôzne príslušenstvo vrátane RFID kodéru, paralelného, priemyselného a aplikačného rozhrania, vďaka čomu môže riešiť rôzne, v dobe kúpy nepredvídateľné, budúce potreby.

Pomocou softvéru Smart Parse od Honeywellu dokážete vykonávať rýchle úpravy tlačených objektov, ako napríklad zmena ich pozície alebo veľkosti, zmeny typov čiarových kódov či fontu na etikete. V spojení so softvérom Operational Intelligence zas dokážete vzdialene diagnostikovať problémy alebo meniť nastavenia tlačiarne.

 

Autor: Luboš Ruchovanský
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware