BARTECH SLOVAKIA

Nový Honeywell EDA51-K

Spoločnosť Honeywell uviedla na trh nový model PDA terminálu rady EDA 51, ktorý je určený prevažne do stredne veľkých podnikov, skladov, či retail prostredia. Zaujme aj zákazníkov, ktorí potrebujú rýchly prístup k dátam v reálnom čase v spojení s malým, kompaktným PDA terminálom.

Nový model Honeywell EDA 51K, je zariadenie s operačným systémom Android 10  a integrovaným 2D skenerom rady N6703, ktorý je dostupný v dvoch variantoch – SR (standard range do 57cm) a HD (high definition) pre čítanie DOT kódov a malých Data Matrix kódov nad 5 mil. Zariadenie disponuje 4 palcovým WVGA dotykovým displejomvstavanou 26 numerickou klávesnicou. Rýchle snímanie kódov a spracovanie dát v reálnom čase zabezpečí aj procesor Qualcomm Snapdragon 1.8 GHz octa core. Eda 51K sa v štandardnej konfigurácii dodáva s  3GB RAM a 32GB úložiskom, avšak u vyššej konfigurácie sa dostávame až na 4GB RAM a 64GB úložisko. V prípade potreby, najmä v sklade, ak máme poškodenú krabicu, či samotný tovar, určite privítate možnosť využitia 13 MP farebnej kamery. Zariadenie sa dodáva s batériou 4000mAh, ktorá garantuje plné nasadenie zariadenia v teréne na viac ako 12 hodín.

V prípade, že nemáte v sklade wifi, prípadne je problém s jej pripojením vzhľadom na charakter skladu, či výroby, je možnosť využiť aj 4G LTE komunikáciu. Nabíjanie je možné cez USB-C 2.0, v prípade potreby je možné dodať aj kompletnú nabíjaciu a komunikačnú stanicu. Honeywell EDA 51 K nájde svoje využitie v sklade (picking/sorting), retail prostredí, či stredne náročnej výrobe. Zariadenie je možné využiť aj s našimi aplikáciami pre sklad (MoDo – mobilné doklady), či pre vykonanie inventúr (EMA – evidencia majetku).

Informujte sa o aktuálnej dostupnosti nového modelu EDA 51K u nášho obchodného tímu
obchod@bartech.sk

Autor: Pavel Loprais
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|