BARTECH SLOVAKIA

ZEBRA WT6300

Situácia okolo pandémie COVID-19 donútila aj menšie retailové obchody prejsť na systém e-shopov. Z brigádnikov vychystávajúcich tovar sa stali pracovníci na plný úväzok, ktorí musia objednávky často vychystať do 2 hodín. Takáto zmena si vyžaduje spoľahlivé HW riešenie, ktoré uvoľní skladníkom ruky a zároveň im poskytne aktuálny prehľad informácií o skladových položkách.

Nový terminál ZEBRA WT6300 poskytuje komplexné riešenie pre kvalitnú prácu v sklade, pričom skladníci budú mať maximálne voľné ruky. Zadávanie dát do terminálu je možné pomocou voliteľnej klávesnice pripojenej priamo k zariadeniu. Celé zariadenie budú mať skladníci upevnené popruhmi na zápästí. ZEBRA WT6300 sa dodáva s operačným systémom Android 10 s možnosťou urobiť update na Android 11. Taktiež Inovované funkcie WiFi pripojenia a Bluetooth 5.0 zabezpečujú skladníkom, či tzv. pickerom, bezproblémový prístup k dátam v reálnom čase.

Nová WT6300 je naozaj odolná voči prašnému prostrediu a vode a ako jediné zariadenie svojej rady je pripravené aj na prácu v chladiarenskom priemysle, kde dokáže pracovať pri teplote až do -30°C. Samozrejmosťou pri zariadeniach ZEBRA je ochrana displeja najnovším ochranným sklom Gorilla Glass, pričom designeri mysleli aj na spoločnosti, ktorých zamestnanci používajú vzhľadom na aktuálne hygienické štandardy rukavice. Pri práci v rukaviciach sa displej automaticky prispôsobí a bez problémov reaguje na dotyk, dokonca aj keď je mokrý.

ZEBRA zároveň implementovala do tohto zariadenia dve batérie: klasickú a tzv. Extended batériu vhodnú pre dlhšiu prácu v sklade. Obe batérie je možné vymeniť bez nutnosti vypnutia používanej aplikácie, či celého zariadenia. Taktiež tu je možnosť sledovania stavu batérií počas prevádzky, aby ste zabezpečili ich výmenu skôr, než narušia chod Vášho skladu či obchodu. Toto zabezpečuje aplikácia z balíčka ZEBRA Mobility DNA PowerPrecision Console.

V prípade, že Vás toto zariadenie zaujalo, neváhajte sa obrátiť na našich obchodníkov, ktorí Vám radi poradia s výberom vhodného typu prstencového snímača pre pripojenie k terminálu prostredníctvom Bluetooth, ako aj pri inštalácii aplikácie PowerPrecision.

Autor: Pavol Tománek
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware