BARTECH SLOVAKIA

Pozývame Vás na veľtrh

A kde sa má uskutočniť, kedže zhromažďovanie viacej osôb je v tejto dobe zakázané? To je asi prvé čo vás napadne pri prečítaní titulky. Odpoveď je jednoduchá. Tak ako sme sa naučili pracovať viacej z domu, naše deti učiť sa na diaľku, tak i veľtrhy sa presúvajú z reálneho sveta do toho virtuálneho. Tak prečo to neskúsiť?

Na veľtrhu Výroba foriem budeme prezentovať naše riešenie riešenie na evidenciu pohybu náradia a foriem v procese výroby – TMS – Tools Management System, ktoré prešlo tento rok výraznou zmenou dizajnu, funkčnosti a rozsahu použitia. Riešenie je multiplatformné, je možné ho prevádzkovať na všetkých operačných systémoch v počítači a tabletoch, a takisto jeho mobilná časť už dnes podporuje aj Android zariadenia.

Radi by sme vás oboznámili so všetkými novinkami, ktoré posúvajú systém TMS na ešte vyššiu úroveň. Prihláste sa na virtuálny veľtrh VÝROBA FOREM . V rámci prezentácie oboznámime návštevníkov nášho virtuálneho stánku si, novými modulmi ÚDRŽBA a KVALITA, ako aj s novými možnosťami využívania PDA terminálov s operačným systémom ADNROID… V prípade záujmu si môžete dohodnúť B2B ONLINE stretnutie, na ktorom môžeme prediskutovať možnosti nasadenia riešenia TMS priamo vo vašich podmienkach.

Autor: Miroslav Tománek
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware