BARTECH SLOVAKIA

Tlačiareň Honeywell PX940v

Tlačiareň bola špeciálne vyvinutá pre spoločnosti vyžadujúce 100% kvalitu tlače čiarových kódov. Vďaka vyhodnocovaniu podľa štandardov ANSI  je každá vytlačená etiketa, ktorá parametre nespĺňa,  automaticky tlačiarňou znehodnotená a nanovo vytlačená. 

Toľko slová výrobcu a pretože sme tlačiareň u nás podorobili aj internému testovaniu, pripojujeme vlastné postrehy.

Postrehy z testovania

Samotná konštrukcia tlačiarne je veľmi robustná a zdá sa, že by mala čo to vydržať i v tých najtvrdších podmienkach. Limitujúcim faktorom pre jej nasadenie môže byť pre niektorých užívateľov výška, ktorá je naozaj nezvyklá. Ale vďaka nej sa do tlačirarne zmestí kotúč materiálu o priemere 212mm a celý tento priemer je možné aj previnúť aj na integrované vnútorné navíjanie. Na prvý pohľad zaujme taktiež veĺký, 3,5 inch farebný, dotykový displej, prostredníctvom ktorého je možné tlačiareń konfigurovať a ovládať..

Verfikátor

Honeywell PX940

Honeywell PX940

Verifikátor, ktorý je špeciálnou výbavou na želanie, vie kódy buď len kontrolovať, či je čitatelný alebo nie, alebo ich vie aj verifikovať podla ISO 15415/15416 normy. Nevie sice verifikovať všetky možné kódy, len niektoré, ale z najčastejšie používaných kódov žiadny nechýba. Pre správnú verifikáciu je však nevyhnutné, aby kódy boli tlačené s využitím natívneho jazyka tlačiarne a nie ako grafika a súčasne musí byť rýchlosť tlače obmedzena na maximálne 104mm/s.. Protokoly o verifikácii je možné si pozrieť cez webové rozhranie tlačiarne, kde je možnosť si ich aj filtrovať, alebo si ich ukladať na USB flash disk, ktorý je zasuniete do USB host protu v tlačiarni. Pre ich on-line ukladanie je možné využívať FTP protokol.

Kompatibilita a nastavovanie

Pokiaľ ide o kompatibilitu s ostatnými značkami termotransférových tlačiarní, tak vďaka vstavanej emulácii jazykov DPL, ZPL a IPL ju môžete bez obáv nasadiť všade tam, kde ste doposial využívali tlačirne Datamax, Intermec či Zebra.

Tlačiareň môžete konfigurovať cez grafický ovládací panel alebo cez jej webové rozhranie, Užívateĺské rohranie je v oboch prípadoch veľmi intuitívne a počas testovania sme neobjavili nič, čo by nám pripadalo ako zložité či nepochopiteľné.

Kvalita tlače

Kvalita tlače sa počas testov javila ako veľmi dobrá až výborná. Najlepšie výsledky boli dosiahnuté pochopitelne na značkových etiketách a na hladenom bielom podklade. O niečo slabšie boli výsledky na plnofarebných, potlačených  etiketách, ale tu záleží najmä na tom, či ide o lakované alebo nelakované materiály. Aj závádzanie materiálu do tlačiarne je dobré, rýchle a nezaznamanali sme žiadne problémy.

Okrem štandardného USB a Ethernet rozhrania je tlačiareň vybavená aj USB Host portom, čo ponúka možnosť pripojenia USB Flash modulu, z ktorého sa nasledovne dajú čítať dopredu vytvorené etikety, firmware, konfigurácie, loga, pozadia obrazovky atď.  No je možné tento port využívať aj pre pripojenie snímačov čiarového kódu alebo klávesnice k zadávaniu údajov do aplikácií spustených priamo v tlačiarni.

Celkové zhrnutie výhod

  • Integrovaný voliteľný verifikátor čiarových kódov
  • Precízna tlač objektov a čiarových kódov s chybovosťou +/- 0,3 mm
  • Podpora SmartPrinting technológie pre konfiguráciu tlačiarne bez nutnosti pripojenia k hostiteľskému PC
  • Podpora jazykov tlačiarní iných výrobcov
  • Farebný dotykový LCD displej s viacjazyčnou podporou pre intuitívnu a jednoduchú obsluhu
  • Jednoduché zakladanie spotrebného materiálu

Tento model sa nám ozaj zapáčil a našim zákazníkom ho vieme odporučiť. Pokiaľ by ste mali záujem o cenovú ponuku, neváhajte kontaktovať naše obchodné oddelenie obchod@bartech.sk

Autor: Pavel Loprais
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware