BARTECH SLOVAKIA

Mobility EDGE ako ochrana investície

Koncom minulého roka spoločnosť Honeywell predstavila svetu svoju  „Mobility Edge platformu“. Tato platforma ponúka zákazníkom, ktorí používajú zariadenia od firmy Honeywell naozaj špičkovú technológiu v spojení s ochranou ich investície. O čom je reč? Ako toto spojenie chápať?

Ako náhle Microsoft oznámil svoj odchod z trhu s mobilnými operačnými systémami, Honeywell sa začal pripravovať na prechod k OS Android. Významnou súčasťou tejto stratégie je aj Mobility Edge platforma.Prístup spoločnosti Honeywell k ekosystému Android sa od začiatku zameral na udržanie hodnoty investície počas celého životného cyklu zariadenia vybaveného týmto OS. Cieľom tejto stratégie bolo a je aj to, aby sa Honeywell stal preferovaným a dôveryhodným OEM partnerom ekosystému Android. Preto vyvinul jednotnú platformu pre všetky svoje terminály tak, aby svojim zákazníkom uľahčil nasadzovanie a prevádzkovanie týchto zariadení a zaručil, že nie len nové zariadenia, ale aj tie staršie budú mať možnosť počas celého svojho životného cyklu pracovať s najnovšou verziou tohoto operačného systému. Túto svoju stratégiu Honeywell zhrnul do nasledovných bodov.

Zrýchlenie vývoja

Raz overiť, opakovane nasadiť. Rýchlejšie, jednoduchšie a za nižšie náklady. Nástroj Mobility Edge urýchľuje vývoj, certifikáciu, nastavenie i zaškolenie a posilňuje tým možnosti okamžitého nasadenia nových zariadení do výrobného procesu.

Optimalizácia výkonu

Zvýšte produktivitu a efektívnosť riadenia. Výkonné, zabudované nástroje v rámci platformy urýchľujú zber údajov a zabezpečujú lepšiu komunikáciu medzi pracovníkmi. Zjednotené užívateľské prostredie s intuitívnym ovládaním uľahčuje prácu používateľom a pomáha zamestnancom plniť iné dôležité úlohy.

Predlženie životného cyklu

S platformou Mobility EDGE bude mať vaše zariadenie po celú dobu životného cyklu možnosť upgradu na najnovšiu verziu OS Android. Tým Mobility Edge minimalizuje bolesti hlavy správcov siete s celopodnikovým prístupom k vydávaniu patchov a zabezpečovaní rozsiahlej siete. Je to možné aj vďaka hardvéru navrhnutým už teraz na podporu dvojnásobného upgrade operačného systému  prostredníctvom produktov Android ™ R..

Dôraz na bezpečnosť

Aplikácia Mobility Edge je navrhnutá tak, aby Vám pomáhala pri vytváraní bezpečnostnej politiky pre všetky mobilné zariadenia v sieti. Ako? Poskytnutím jednotnej, dynamickej hardvérovej a softvérovej platformy, ktorá ponúka agilný prístup, ktorý umožňuje podnikovým IT poskytovať lepšie mobilné riešenia vo vašom podniku.

Autor: Pavel Loprais
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti