BARTECH SLOVAKIA

Dobrá vec sa podarila

S potešením Vám môžeme oznámiť, že spoločnosť Solitea Slovensko, a.s. úspešne prepojila svoj informačný systém Money S3 s našou Android aplikáciou MODO – mobilné doklady

Prepojenie na Mobilné doklady odteraz umožňuje skladníkom v S3 vykonávať skladové pohyby bez papiera a pera a eliminovať chyby spôsobené ľudským faktorom napríklad nesprávne vydanou položkou tovaru, či ručným prepisovaním papierových dokladov do skladového systému. Použitím mobilného terminálu, so zabudovanou čítačkou čiarových aj 2D kódov, sa práca výrazne zrýchly, spresní a zefektívni. Keďže MODO je Android aplikácia, pracovať sa dá aj na tabletoch alebo s mobilom (obchodník v teréne). Pre prácu v sklade však odporúčame mobilný terminál napríklad náš najúspešnejší model EA602, ktorý má veľmi dobrý pomer cena výkon a v tomto segmente IS je dobrou voľbou.

Komunikácia medzi MODO a Money S3 prebieha cez WiFi, takže prenos číselníkov a dokladov obidvomi smermi je veľmi rýchly. Okrem prenosu dát cez WiFi je možné komunikovať aj cez GSM mobilného operátora. Prístup k dátam máte teda neobmedzený odkiaľkoľvek. V Money S3 si môžete vybrať medzi automatickým spracovaním importovaných dokladov, alebo ich spracovať ručne. Záleží len na vás, ktorý spôsob vám bude lepšie vyhovovať.

MODO menu S3

Skladové pohyby MODO, ktoré Money S3 podporuje

  • bežný príjem a výdaj tovaru s identifikáciou cez čiarový a 2D kód
  • práca s viacerými dokladmi naraz
  • príjem a výdaj podľa zoznamu – vykrývanie objednávky
    (na základe analýzy potrieb zákazníka)
  • prevodky medzi skladmi aj inventúra skladov
  • evidencia výrobných šarží aj výrobných čísiel
  • spracovanie objednávok vytvorených v mobilnom zariadení
  • použitie voliteľných polí do hlavičky dokladu aj k položkám dokladu
    (na základe analýzy potrieb zákazníka)

Informačný systém Money S3 sa tak pripojil k ďalším skladovým systémom, ktoré už MODO podporujú. Detailnejšie informácie nájdete na vyššie uvedenom odkaze k aplikácii MODO.

 

Veľká vďaka patrí Ing. Štefanovi Fedorkovi, vedúcemu konzultantovi Money S3 a POS spoločnosti Solitea Slovensko, a.s. Hlavne vďaka nemu sa prepojenie podarilo zrealizovať.

Pokiaľ používate skladový systém Money S3 a máte záujem pracovať s mobilnými dokladmi, kontaktujte naše obchodné oddelenie na E-mail: obchod@bartech.sk alebo na telefónnom čísle +421 34 668 5633 , kde vám poskytneme ďalšie informácie k prepojeniu a možnosti prezentácie celého riešenia.

Autor: Miroslav Rampala
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software