BARTECH SLOVAKIA

Čo zaujalo návštevníkov MSV v Nitre?

Aj na tohoročnom Medzinárodnom strojárskom veľtrhu v Nitre, na ktorom sa pravidelne zúčastňujeme, sme predstavili niekoľko noviniek, ktoré zaujali návštevníkov našej expozície. Živo sa zaujímali o všetky produkty z oblasti HW aj SW a pre vás, ktorí ste sa výstavy nemohli zúčastniť, vám ich teraz v krátkosti predstavíme.

VOZÍKOVÝ TERMINÁL HONEYWELL THOR

Potreba odolných mobilných terminálov pre vysokozdvižné vozíky neustále rastie. Práve pre takýchto klientov je určený vozíkový terminál THOR od spoločnosti Honeywell, ktorý sme na výstave aj prezentovali. Návštevníci si tak mohli pozrieť, ako reálne terminál vyzerá aj ako sa s ním pracuje. K terminálu sme mali pripojený robustný snímač Honeywell Granit, cez ktorý sme do aplikácie načítavali kódy.

STACIONÁRNE SKENERY A KAMERY DATALOGIC

Ak je treba zbierať dáta vo výrobe priamo na linke či kontroľovať umiestnenie komponentov na výrobkoch a to všetko vo vysokých rýchlostiach, potom jedinou možnosťou je použitie stacionárnych snímačov 1D/2D kódov či kamier. Tento rok sme pridali do svojho portfólia aj Auto ID techniku firmy Datalogic. Predstavili sme hlavne rad MATRIX . Potenciálnym zákazníkom dokážeme na linku navrhnúť vhodný model snímača/kamery s vhodným príslušenstvom a dodať aj SW vybavenie pre identifikáciu a evidenciu načítaných hodnôt.

SW APLIKÁCIA TMS – TOOLS MANAGEMENT SYSTEM

SW aplikácia TMS

SW aplikácia TMS

O túto aplikciu sa najviac zaujímali zákazníci, ktorí potrebujú napríklad evidovať a sledovať pohyb nástrojov či výsekových foriem vo výrobe. Odolným označením technológiou DPM a ich evidenciou v TMS dostanú komplexný prehľad o ich používaní, mieste aktuálneho uloženia, či termíne kontroly, opravy, revízie apod. Každý predmet má svôj jedinečný kód, pod ktorým je identifikovaný. Identifikácia je vykonávaná pomocou mobilného terminálu so zabudovaným DPM snímačom, či iným typom snímač podľa toho, akou technológiou je predmet označený (DPM kód, čiarový kód, 2D kód, RFID kód). K dispozícii je aj grafický prehľad umiestnenia nástrojov/foriem.

TLAČIARNE TOSHIBA TEC

Zariadení pre primárnu tlač samolepiacich etikiet dodávame už veľké množstvo. Na výstave sme prezetnovali novú značku TOSHIBA TEC, ktorú sme tento rok pridali do svojej ponuky. Tlačiarne sa vyznačujú výborným výkonom a bezproblémovou tlačou malých etikiet. Z ponúkaných tlačiarní majú ako jediné možnosť doplnenie šetriča farbiacej pásky. Tento spôsob práce využívajú hlavne zákazníci, ktorí potrebujú napríklad dotláčať dátum, šaržu alebo dátum spotrebny na už predtlačenú farebnú etikety. Použitím tlačiarne Toshiba TEC dokážu výrazne usporiť farbiacu pásku, ktorej pohyb je pozastavený, keď sa nič netlačí. S výberom vhodného modelu vám radi pomôžeme.


MODO
– ANDROID APLIKÁCIA DO SKLADU

Mobilné doklady

Mobilné doklady

Výrobcovia mobilných terminálov dali v poslednom období na trh viac modelov s Android OS. Kedže máme takéto informácie z prvej ruky, včas sme zareagovali a v marci tohto roku sme prvý raz predstavili novú Android aplikáciu MODO – mobilné doklady, o ktorej sme vás už informovali. Na MSV sme predvádzali jej poslednú verziu, s ktorou môžete vytvárať príjemky, výdajky, prevodky, inventúru či príjem a výdaj podľa objednávky a dáta synchronizovať cez WiFi. Zákazníci s potešením uvítali túto novú aplikáciu aj pre to, že majú možnosť vyskúšať si ju na svojich Android zariadeniach ešte pred samotným nákupom, čo u Windows PDA nebolo možné.
V účasnosti je aplikácia priamo podporovaná v informačných systémoch Kros OMEGA, MRP K/S, MRP Vizual, Sunsoft OASIS či Softip PROFIT (rozpracované prepojenie je so systémami Money S3 a Pohoda).

 

Autor: Miroslav Rampala
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti