BARTECH SLOVAKIA

Honeywell Dolphin 60s

Výrobca úspešných prenosných terminálov, firma Honeywell, uviedol na trh nový typ z rady tzv. „Scanphone“  Dolphin 60s.

Dolphin 60s

Dolphin 60s

Toto zariadenie nadväzuje na úspešný typ Dolphin 6000 a je vhodné napr. k používaniu SW aplikácií Inventarizácia hmotného majetku HIM alebo vstupenkový a dochádzkový systém M-TICKET.

V skratke – oproti skoršiemu typu je 60s rozmerovo rovnaký, s podobným vzhľadom a rovnakou veľkosťou i typom displeja, ale s 2x rýchlejším procesorom. Zatiaľ čo typ Dolphin 6000 bol len s 1D laserovým skenerom, toto zariadenie je s 2D imagerom vhodným nielen k snímaniu klasických čiarových kódov, ale teraz aj 2D kódov (napr. DataMatrix, Aztec). Fotoaparát (kamera) má 5 MPx namiesto predchádzajúcich 3 MPx, batéria má silnejšiu kapacitu 3340 mAh.

Existujú 2 rôzne prevedenia klávesnice: buď s číselnou klávesnicou (numeric) tj. primárne s číslicami a s písmenami dostupnými cez funkčnú klávesu. Alebo s alfanumerickou klávesnicou (qwerty), kde je primárna naopak abecedná klávesnica a ako druhotná je číselná. Cena je pritom rovnaká. Rozdiel v klávesnici NUMERIC a QWERTY je zjavný v internetovom obchode.

K obom týmto „klávesnicovým“ variantom existuje drahší variant vybavená GSM (Voice and data) a GPS. K ručným terminálom je k dispozícii množstvo príslušenstva, púzdro k opasku, k dobíjacej staničke dátový kábel s Micro USB 2.0 alebo s jackom headphone / mic combo, ďalej dotyková ceruzka (stylus) , batérie atď.

V internetovom obchode si môžete na detaile produktu pozrieť aj podrobný technický list.

d60s-3-pohledy

Autor: Pavel Loprais
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware