BARTECH SLOVAKIA

Workshop k SW Qualtin

4. apríla sa v priestoroch našej firmy uskutočnil prvý z tohoročných odborných WORKSHOPOV, ktorý bol zameraný na vývojový nastroj QUALTIN. Pomocou neho je možné veľmi rýchlo a efektívne vytvárať zákazkové riešenia pre zber dát cez čiarový alebo RFID kód na PC, PDA, alebo stacionárny terminál SEMBOX.

Všetci účastníci WORKSHOPU poznamenali, že bol pre nich veľkým prínosom. Okrem teoretických informácií si odniesli aj vývojársku verziu tohto nástroja so SW emulátorom stacionárneho terminálu SEMBOX, pomocou ktorého môžu okamžite začať vyvíjať vlastné aplikácie.Vývojársky nástroj QUALTIN nevyžaduje žiadne zložité učenie programovania, čo v konečnom dôsledku skracuje čas na vývoj zákazkovej aplikácie a tiež výrazne usporí finančné náklady na vývoj. Jeho veľkou výhodou pre vývojára je SW emulátor, takže po nadefinovaní chovania sa aplikácie ktorú vyvíjate, máte možnosť v PC hneď overiť ako táto bude fungovať. Ďalšou výhodu je, že vývoj prebieha len raz aj keď použijete rôzny HW napr. PDA terminál, PC konzolu, alebo špeciálny stacionárny terminál SEMBOX. Vyviniete jedno rozhranie, ktoré je aplikovateľné na rôzne HW platformy. V prípade zmeny v chovaní programu túto vykonáte len raz a okamžite je použiteľná pre všetkých.

QUALTIN vám umožní prístup k dátam v režime server – klient len s použitím jednej licencie i keď pre zber dát budete používať napr. 20 zariadení, čo je veľká úspora financií pre zákazníka.

Vývojár zákazkovej aplikácie nemusí zložito riešiť pripojenie HW pre označovanie a zber dát ako sú špeciálne tlačiarne samolepiacich štítkov, rôzne čítačky čiarových a RFID kódov, komunikáciu so strojmi, testovacími zariadeniami, výstražnými majákmi atď. O toto sa postará nástroj QUALTIN a stacionárny terminál SEMBOX.

Pre aké aplikácie je možné QUALTIN použiť? Prakticky pre všetky aké vás len napadnú od zberu dát vo výrobe, cez tzv. riadený sklad, dochádzku a všade tam, kde potrebujete zbierať dáta a priamo užívateľa viesť čo má robiť a to všetko on-line v reálnom čase.

Predstavte si, že potrebujete riešiť relatívne jednoduchú aplikáciu pre označenie a evidenciu balíkov pre prepravnú službu. Kde je treba 1 prihlasovanie skladníka cez RFID kartu, 2 výber zákazníka, 3 vytlačenie adresy na balík, 4 odváženie balíka ,5 načítanie jednoznačného kódu zo štítku prepravnej spoločnosti a 6 zapísanie všetkých týchto údajov do firemnej databázy.

Pre niekoho nočná mora, pre ďalšieho únavné študovanie komunikačných protokolov HW zariadení a pracné programovanie. Nie tak pre vývojára, ktorý používa nástroj QUALTIN a terminál SEMBOX. Ten takúto aplikáciu zvládne za veľmi krátky čas a čas sú peniaze.

So správnym nástrojom ide vždy práca ľahśie od ruky.

Prečo by ste si mali pre vývoj aplikácií vybrať QUALTIN ? Pre jeho okamžité použitie bez náročného učenia sa programovať v novom jazyku. Toto u nástroja QUALTIN odpadá. Celú komunikáciu s HW veľmi ľahko a rýchlo napíšete v XML. Pre názornosť ukážka úvodnej prihlasovacej obrazovky dochádzky v XML a pri zobrazení na terminály SEMBOX, kde očakávame stlačenie kláves 1,2 alebo 3.

K nástroju QUALTIN je dodávaná kvalitná dokumentácia. Radi vám poradíme s výberom a dodávkami potrebného HW pre vaše aplikácie, zaškolíme vás a poskytne maximálnu technickú podporu.

 

Autor: Pavel Loprais
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware