BARTECH SLOVAKIA

Motorola MC40

MC40 s magnetickou štrbinou

MC40 s magnetickou štrbinou

Terminál Motorola MC40 s operačným systémom  ANDROID je vhodný predovšetkým do „retailu“ a obecne pre použitie vo vnútri budov, pretože sa dodáva len v prevedení s Wi-Fi komunikáciou. S týmto elegantným vreckovým zariadením máte všetko čo potrebujete vždy na dosah.

Môžte skenovať čiarové kódy položiek pre vyhľadanie cien, zisťovat dostupnosti zásob alebo umiestnenie tovaru či vyhľadávať ďalšie informácie o produktoch. Pokiaľ zariadenie vybavíte aj voliteľným doplnkom v podobe integrovaného snímača magnetických kariet, môžete dokonca vykonať platobnú operáciu platobnou kartou. A toto všetko bez toho, aby ste sa vzdialili od zákazníka. Vďaka displeju s úhlopriečkou 4,3 je zobrazenie detailných informácií o produkte ľahké e prehľadné. 

Užívateĺské prispôsobenia a výkon

Zaujímavým prvkom môže byť pre mnohých zákazníkov, predovšetkým z väčších obchodných reťazcov,  tkzv. customizácia, po našom užívateľské prispôsobenie vzhľadu terminálu. Je možné ho objednávať vo viacerých farebných variantoch, ktoré najlepšie odrážajú firemnú identitu, vrátane potlače firemným MC40 farbylogom. 800 MHz procesor, 8 GB Flash pamäte a podpora pre 802.11a/b/g/n WLAN poskytuje tomuto zariadeniu desktopovú rýchlosť aj pre náročné aplikácie. Na jedno nabitie môžete pracovať od 8 do 10 hodín, čo  eliminuje prestoje spôsobené v dôsledku vybitia batérie. Taktiež užívateľsky vymeniteľné batérie chránia prevádzkyschopnosť zariadenia a zvyšujú využitie zariadenia. K dispozícii je i 8 MP fotoaparát s vysokým rozlíšením, ktorý umožňuje vašim zamestnancom ľahko dokumentovať napríklad stav dodávaného tovaru.

A ak PDA Motorola TC40 vybavíte kvalitným SW napríklad nami ponúkanou univerzálnou aplikáciou INA, môžete sa terminálom vykonávať rôzne zbery dát ako je príjem, výdaj, inventúra tovaru, zber objednávok, inventúra majetku apod.

MC40Standard_Back_Tan_537x522MC40_Front_Red_537x522

Autor: Pavel Loprais
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware