BARTECH SLOVAKIA

Honeywell 4850dr

Zaujímavá novinka sa teraz objavila v ponuke firmy Honeywell. Ide o snímač 4850dr – Document imager, a ako názov napovedá, tak bol vytvorený predovšetkým na snímanie a ukladanie kompletných papierových dokumentov. Snímač pri načítaní dokumentov rozpoznáva aj všetky štandardné 1D a 2D čiarové kódy.

Celý proces snímania zabezpečuje technológia Adaptus Imaging  Technology, pomocou ktorej je snímač schopný nasnímať dokumenty o veľkosti až 8.5” x 11”  či A4.

Ako to funguje ?

Noneywell 4850dr

Honeywell 4850dr

Pri snímaní dokumentov zaostruje text, upravuje si kontrast, otáča snímok podľa potreby, zväčšuje alebo automaticky orezáva dokument na vhodnú veľkosť . Podľa nastavenia upravuje aj kvalitu snímku či veľkosť súboru. Na správne zachytávanie dokumentov je tento snímač statický a dokument ktorý chceme nasnímať je potreba vložiť do zásobníku na zachytenie obrazu.

Digitalizácia obrázkov prebieha cez rozhranie TWAIN a SANE  ktoré nám pomáhajú prepojiť skenery s počítačom. Tieto dve rozhrania nám umožňujú jednoducho pripojiť skener a aplikácie na prácu s rôznymi  funkciami skeneru. Prečo dve rozhrania ? Pretože TWAIN je určený pre používateľov operačných systémov Windows a SANE pre užívateľov Linuxu. Pripojenie k počítaču je zabezpečené jednoducho a to cez USB 2.0. Zaujímavá je aj záruka 3 roky.

Ak to zhrniem, tak mi neostáva nič iné ako hodnotiť tento snímač len pozitívne. Svojím jednoduchým prevedením a možnosťami ktoré ponúka je to veľmi podarený snímač od spoločnosti Honeywell.

Autor: Elena Vaculková
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware