BARTECH SLOVAKIA

Mobilný skladník nová verzia 7.0

Je k dispozícii nielen pre všetkým zákazníkom, ktorí naše nadstavbové riešenie MSU už používajú vo svojom sklade, ale aj novým zákazníkom, ktorý majú záujem o túto nadstavbovú mobilnú aplikáciu. 

Aktualizáciu na novú verziu odpoúčame vždy vopred konzulovať s vaším dodávateľom IS, alebo minimálne naším technickým oddelením. Len tak vám zaručíme kompatibilitu medzi systémami.

Aké nové funkcie Mobilný skladník vo verzii 7.0 má ?

MSU_7

aktuálna verzia mobilnej aplikácie do skladu

SW aplikácia Mobilný skladník je už natoľko rozsiahla a obsahuje toľko rôznych možností a uživateľských nastavení, že už nie je ani čo vylepšovať. Nový update na verziu 7.0 obsahuje pár drobností napríklad rozšírenie názvu položky zo 40 znakov na 50 a v doklade (príjem, výdaj, inventúra, prevodka) pribudlo jedno dátové pole, do ktorého aplikácia v PDA terminály ukladá hodnotu, či bol kód položky načítaný cez snímač terminálu, alebo bol kód vložený ručne. Informácia sa potom využíva na sledovanie práce s čiarovým kódom. Ak kód položky zadá skladník ručne, dôvodom môže byť nečitateľnosť kódov, alebo že kód na tovare chýba. Ak sa tento stav vyskytuje pravidelne, systém môže na túto skutočnosť reagovať.

 

Ďaľšia úprava aplikácie do PDA terminálu sa týka plnej podpory práce so všetkými kódmi u terminálov značky DATALOGIC napríklad model Skorpio X3 či Falcon X3+, ktoré sú vhodné do skladov a pre logistiku. Úprava sa týka plnohodnotného rozkladu kódu EAN128 / GS1-128 s aplikačnými identifikátormi. Mobilný skladník teda už dokáže 100% rozkladať tieto kódy s PDA terminálmi značiek Honeywell, Zebra, Unitech a Datalogic. Výber vhodných PDA terminálov pre prácu s aplikáciou majú zákazníci už taký široký, že dokážeme uspokojiť aj tých najnáročnejších.

Pre download novej verzie MSU 7.0 kontaktujte naše obchodné, alebo technické oddelnie na E-mail adresách
obchod@bartech.sk alebo servis@bartech.sk

Autor: Miroslav Rampala
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware