BARTECH SLOVAKIA

Takto sme vystavovali na strojárskom veľtrhu

Všade dobre, doma najlepšie, vravíme si vždy po náročnom týždni na výstave. Na druhej strane, čo už je pre obchodníka lepšia zábava, ako stráviť čas s obchodnými partnermi a pritom im predstaviť aktuálne novinky? 

Tak ako bolo, počúvame zo všetkých strán ?

S výstavou sme spokojní a podľa počtu zákazníkov v našej expozícii i podľa ich vyjadrenia, sa páčila aj im. Celková koncepcia stánku bola na vysokej úrovni. Bolo dosť priestoru na vystavenie exponátov, jednanie so zákazníkmi ako aj na prezentáciu riešení. K „prilákaniu“ návštevníkov nám tento rok dobre poslúžili dve veľkoplošné obrazovky, na ktorých sme po celý deň predstavili v krátkych video šotoch hardware obchodných partnerov – výrobcov identifikačnej techniky. Bonusom naviac bola osobná účasť regionálnych manažérov pre východnú Európu konkrétne pánov Marka Písečného zo spoločnosti DATALOGIC a Jarka Bukowskeho zo spoločnosti MICROSCAN.

MSV2016 my a partneri

O čo bol najväčší záujem ?

Tradične to bývajú aktuálne novinky. Tento rok to boli najmenšie priemyselné snímače microHAWK značky MICROSCAN, inteligentná tlačiareň HONEYEWELL p.1725 s integrovaným validátorom 1D aj 2D kódov, android PDA AXIST či mobilný terminál DH60 od spoločnosti DATALOGIC. Hlavným lákadlom však bol všetok HW, ktorý je určený do priemyslu pre čítanie DPM kódov vytvorených či už laserovým značením, alebo mikroúderom. Konkrétne to boli odolné snímače PowerScan v káblovom či rádiovom prevedení, alebo robustné mobilné terminály Falcon značky DATALOGIC. Zaujímavý bol aj model terminálu Skorpio X3 s novým imagerom druhej generácie pod označením Multi-purpose, ktorý dokáže čítať aj DPM kódy vypálené laserom.

Súčasťou prezentácie na stánku boli aj ukážky našich štandardných SW riešení xTrace pre sledovanie výroby, TMS pre evidenciu nástrojov, foriem, alebo prípravkov či Mobilný skladník pre zber dát v sklade. Informácie o všetkých prezentovaných SW aplikáciach nájdete na našej web stránke pre Mobilné riešenia

Oplatí sa dnes vystavovať ?

Prezentácie na výstavách sú dnes síce z 50% o prestíži vystavovateľa, nakoľko o novinkách sa zákazníci dozvedia z internetových portálov. No tam sú to stále iba obrázky, texty a videá. Nič vám nenahradí možnosť na jednom mieste vidieť kompletný sortiment HW a SW vystavovateľa, techniku si vyskúšať a diskutovať o jej výhodách s odborníkmi. Veď prečo inak by sme chodili napr. na autosalón, ak nie kvôli tomu, že môžeme autá vidieť na vlastné oči, vyskúšať si ich a dozvedieť sa aj niečo naviac zo zákulisia firmy.

Čo vidíme, to si zapamätáme, ale čo si vyskúšame, tomu rozumieme.

 

Autor: Miroslav Rampala
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware