BARTECH SLOVAKIA

Tablet pre POS a Field tracking aplikácie

Tablet DASH s čítačkou

Tablet DASH s čítačkou

Tablety sú moderné počítačové zariadenia, ktoré sú veľmi obľúbené medzi manažérmi spoločností keďže sú ľahko prenosné a ponúkajú možnosť zobraziť oveľa viac informácií než bežné mobilné zariadenia ako sú PDA a telefóny. Bolo iba otázkou času, kedy sa podobné zariadenie objaví na trhu aj v priemyselnom prevedení, ktoré okrem týchto vlastností ponúkne aj zvýšenú odolnosť proti prachu, vlhkosti a otrasom, tak bežným v priemyselnom prostredí.

Svoje tablety už predstavili spoločnosti MOTOROLA, model ET-1 a spoločnosť UNITECH, model TB-100. Tieto zariadenia s uhlopriečkou displeja 7 palcov a operačným systémom ANDROID si hľadajú svojich prvých zákazníkov a programátori pre ne píšu prvé aplikácie.

No Asterix DASH tablet je ozaj niečo úplne iné. Už iba to, že na ňom beží OS Windows 7 Embedded a uhlopriečka zariadenia je 10,1 palcov s rozlíšením 1366×768 px. Vďaka tomu tu môžete spúšťať tie samé aplikácie ako na Vašom notebooku či desktopovom PC.

Okrem toho sú tu k dispozícii aj navigačné a programovateľné funkčné klávesy. Operačná pamäť 2GB zabezpečí svižný chod operačného systému, aj ostatných aplikácií a 32 GB úložný priestor na SSD disku dostatok miesta pre Vaše dáta.

Komunikačné rozhrania sú štandardne USB 2.0, Bluetooth 2.1 a WiFi 802.11 b/g/n. Vďaka širokej škále voliteľných doplnkov, je možné jeho okamžité nasadenie v kanceláriach, skladoch i v automobiloch.

Dokovacia stanica ponúkne rozšírenie počtu USB portov na 4, možnosť pripojiť externý monitor cez VGA rozhranie a zásuvku RJ45 pre pripojenie Ethernetového kábla. Externá čítačka 1D/2D čiarových kódov sa ľahko pripojuje do čelného konektora.

Skrátka, toto zariadenie by rozhodne nemalo ujsť Vašej pozornosti.

Autor: Pavel Loprais
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software