BARTECH SLOVAKIA

15 rokov - história po piatý raz

V minulom článku popisujúcim históriu našej firmy sme skončili rokom 2009. Poďme sa teda naviazať časovo ďalej.

Rok 2010

Naše relatívne nové, iba 2 aj pol roka využívané, priestory na fungovanie firmy už kapacitne nevyhovujú a sme znovu donútení hľadať nové a väčšie priestory.To sa nám darí celkom rýchlo a tak už v priebehu marca sa sťahujeme iba o 300 metrov ďalej, na ulicu 29 augusta. Nové sídlo firmy nám ponúka možnosť ďalšieho rastu. Na pozíciu servisného technika prijímame nového pracovníka Ľuboša Ruchovanského a ako nový obchodník a nastupuje Marek Písečný.

Stánek MSV

Stánok na MSV v Nitre

Už tradične sa firma prezentuje na Medzinárodnom strojárskom veľtrhu v Nitre a pre svojich partnerov a zákazníkov pripravila 3 odborné semináre na oboznámenie sa s novinkami v oblasti HW a SW riešení. Technici absolvujú sériu  štyroch medzinárodných školení, kde získavame nové certifikáty a nové skúseností s možnosťou, čo najlepšie poradiť a vyhovieť požiadavkám zákazníkov. Stále ostáva hlavnou činnosťou predaj HW a SW spojený s označovaním a logistikou. Do popredia sa ale čo raz viacej dostáva aj sledovanie výrobných procesov .

Rok 2011

Nové smery v rozvoji firmy si vynútili aj zmeny v organizácii spoločnosti a zriadenie „Oddelenie systémových riešení a marketingu“. Prioritnou úlohou nového oddelenia je navrhovanie a optimalizácia SW riešení pre malé a stredné firmy a súčasne aj príprava prezentačných materiálov a  organizácia odborných seminárov na tieto témy. Okrem tradičných čiarových kódov sa do popredí dostáva čo raz viacej aj identifikácia s využitím RFID prvkov a tak servisný i obchodný tím absolvuje nezbytné školenia u našich dodávateľov a získavame certifikáty opravńujúce nás predávať aj tieto zariadenia..

Rok 2012

SpravodajKonečne sa nám podarilo dokončiť našimi zákazníkmi dlho očakávanú modernizáciu našich webových stránok a súčasne s tým spustiť aj nový Internetový katalóg a E-shop.  Darí sa nám aj pravidelné vydávanie e-News – priame zasielanie informácií našim partnerom o pripravovaných novinkách a úspešne realizovaných riešeniach. Svoju porezentáciu máme aj na Facebooku. Významnou zmenou v obchodnej stratégii firmy je aj zavedenie možnosti Outsourcingu našich riešení. Najväčší záujem je tradične o riešenia spojené s inventúrami vo skladoch i budovách.  Veľmi pozitívne hodnotíme aj nasadenie prvej aplikácie s využitím RFID technológie. Na jeseň sme zorganizovali pre našich významných partnerov prvý „BARTECH INTERACTION DAY“.

OSOBNOSTI

Tento raz si priblížime servisného technika, ktorý pracuje vo firme od roku 2010 a pre ktorého je jeho práca zároveň aj koníčkom.

Ľuboš Ruchovanský

LubosR1Do firmy nastupoval so skúsenosťami z predaja a servisu kancelárskych zariadení – laserových a atramentových tlačiarní a multifunkčných zariadení. Veľmi rýchlo si osvojil potrebné vedomosti aj v tomto pre neho novom obore a  zakrátko sa stal platným členom servisného tímu.
Postupom času sa začal špecializovať na technológiu označovania RFID prvkami a i jeho zásluhou sme v roku 2012 do života uviedli prvý RFID projekt v našej histórii. Okrem toho sa významne podieľa aj na spracovávaní iných rozsiahlych projektov, kam prináša osobité myšlienky a a nápady. Oprávnene patrí medzi našich najlepších pracovníkov.
Ľuboš je ďalším členom kolektívu Bartech, ktorý nikdy neskazí žiadnu zábavu a naopak, pretože je druhým „muzikantom“ v kolektíve, často rád zabáva aj ostatných. Vo svojom voľnom čase hraje na trúbku v dychovej hudbe „Búranka“  a okrem toho aj s  malou partiou na rôznych firemných večierkoch a rodinných oslavách. Pre svoju pohodovú povahu snáď ani nemá nepriateľov. Tešíme sa, že pracuje práve s nami.
Autor: Pavel Loprais
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti