BARTECH SLOVAKIA

Skenery Honeywel GRANIT

Bezdrôtové skenery Granit od firmy Honeywell sú vynikajúcim riešením pre skenovanie čiarových kódov na veľké vzdialenosti. Tieto skenery ponúkajú nielen vynikajúci výkon a spoľahlivosť, ale aj inovatívne technológie, ktoré umožňujú rýchle a presné skenovanie aj na veľké vzdialenosti.

Honeywell Granit

Honeywell Granit

Vďaka svojmu bezdrôtovému dizajnu môžu skenery Granit ľahko komunikovať s vaším systémom a umožňujú vám ľahko skenovať čiarové kódy bez obmedzení káblov. Navyše, vďaka svojmu robustnému prevedeniu sú tieto skenery odolné voči nárazom, pádu a prachu, čo znamená, že sú ideálne pre použitie v priemyselnom prostredí.

Hlavnou výhodou skenerov Granit od firmy Honeywell je však ich schopnosť skenovať na veľké vzdialenosti. Tieto skenery dokážu skenovať až do vzdialenosti 15 metrov, čo je oveľa viac ako u väčšiny bežných skenerov. Toto je ideálne riešenie pre skenovanie väčších objektov, ako sú palety alebo regály, ktoré sú väčšinou umiestnené na väčšej vzdialenosti od skeneru.

Bezdrôtové skenery Granit sú tiež vybavené vynikajúcimi technológiami, ako je napríklad FlexRange™, ktorý umožňuje ľahké a rýchle skenovanie pri variabilných vzdialenostiach. Táto technológia umožňuje skeneru Granit detegovať čiarový kód a automaticky sa prispôsobiť vzdialenosti, čo znamená, že nemusíte manuálne upravovať pozíciu skeneru.

Všetky tieto vlastnosti skenerov Granit od firmy Honeywell robia ideálnym riešením pre priemyselné skenovanie na veľké vzdialenosti. Tieto skenery sú veľmi spoľahlivé, ľahko ovládateľné a ponúkajú široké možnosti využitia. Ak hľadáte kvalitný bezdrôtový skener, ktorý dokáže skenovať na veľké vzdialenosti, potom sú skenery Granit od firmy Honeywell ideálnou voľbou pre vás.

Autor: Pavel Loprais
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|