BARTECH SLOVAKIA

TMS - vydanie novej verzie

Na základe zákazníckych požiadaviek, ale aj našich nápadov na zlepšenie, systém TMS (Tools Management System) neustále podlieha vývoju. Systém sa neustále mení, sú pridávané nové funkcie alebo dokonca nové moduly. Výnimkou nie je ani záver tohto roku, kedy sme vydali verziu 4.27.

Čo ponúka nová verzia?

V systéme pribudla funkcia generovania zostáv a ich rozosielanie mailom. Užívateľ si aktuálne môže vybrať z nasledujúcich troch zostáv:

  • prekročený interval údržby (PVI) formy na základe počítadla cyklov,
  • prekročená životnosť formy na základe počítadla cyklov,
  • zoznam foriem označených na opravu alebo údržbu

U každej zostavy je možnosť nastavenia ako často ich bude systém generovať (denne, týždenne, mesačne…). Vygenerované zostavy sú odosielané na definované e-mailové adresy. Užívatelia vďaka tejto funkcii nemusia manuálne vyhľadávať medzi formami a kontrolovať ich, ale sú vždy informovaní. Veríme, že na základe zákazníckych požiadaviek vzniknú aj ďalšie zostavy, ktoré pomôžu zvyšovať produktivitu a kvalitu procesov.

Aktualizácia sa týka aj modulu KVALITA, kde pribudla evidencia nameraných rozmerov výrobkov tzn. keď je forma vkladaná do stroja, vytvorí sa kontrolný list, u ktorého sa okrem hmotnosti teraz zaznamenávajú aj rozmery prvého a posledného kusu a ich tolerancie. Ak užívateľ zadá rozmery, ktoré sú mimo tolerancie je upozornený. Prostredníctvom grafických výstupov je možné sledovať merané rozmery v priebehu výroby.

Autor: Slavomír Duga
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software