BARTECH SLOVAKIA

Sledovanie výroby s Honeywell

Spoločnosť Honeywell má vo svojom portfóliu širokú škálu produktov, pomocou ktorých dokážete využitím značenia čiarovým kódom sledovať firemné procesy od vzniku výrobkov, cez proces výroby až po expedíciu.  V tomto roku uviedla na trh spoločnosť Honeywell nové aj modernizované zariadenia, ktoré dokážu tieto procesy zrýchliť a zvýšiť kvalitu výroby. V tomto článku Vám ponúkame prehľad týchto zariadení.

Tlačiarne PX45 a PX65

Pri sledovaní výroby je nevyhnutné sledované predmety (či už sa jedná o diely, výrobky alebo palety) označiť etiketou s 1D/2D kódom. O tlač etikiet sa postarajú odolné, celokovové tlačiarne PX45 a PX65, ktoré poskytujú vynikajúcu rýchlosť tlače až 12 palcov za sekundu. Obe tlačiarne sú dostupné s rozlíšením tlače 203 a 300 dpi, pričom PX45 ponúka rozlíšenie až 406 dpi pri zachovaní deklarovanej rýchlosti tlače. Rozdielna je tiež šírka tlačených etikiet, zatiaľ čo u PX45 je maximálna šírka 112mm, PX65 potlačí etikety široké až 167mm. Obe ponúkajú možnosť tlače v režime TT/DT (s páskou/bez pásky), pripojenie cez ethernet, USB, RS232 alebo bezdrôtovo (WLAN). K tlačiarňam je k dispozícii príslušenstvo ako napríklad odvíjač etikiet, strihač etikiet, prípadne originálne etikety a farbiace pásky Honeywell pre optimálne výsledky tlače.

Mobilný terminál CT30XP

Po tom ako sú predmety označené čiarovým kódom prichádza na radu sledovanie procesov, ktoré budú zaznamenávané prostredníctvom mobilného terminálu so skenerom čiarových kódov. CT30XP je odolné všestranné zariadenie k dispozícii so skenerom FlexRange, ktorý dokáže snímať kódy na rôzne vzdialenosti. Veľký 5.5 palcový dotykový displej je ideálny na zobrazenie rozsiahlych aplikácií nevyhnutných pre sledovanie výroby. Na komunikáciu využíva štandard WiFi 6, ktorá poskytuje vyššiu priepustnosť, dosah a spoľahlivosť pripojenie. CT30XP je napájaná z 3400 mAh batérie s diagnostickými nástrojmi, pomocou ktorých dokážete predchádzať výpadkom zariadení. Z dlhodobého hľadiska sa jedná o rozumnú investíciu nakoľko terminál využíva najnovšie technológie v oblastiach procesorov a pamätí so zaručenou podporou pre Android 15.

Vozíkový terminál VM1

Vysokozdvižné vozíky sú základným nástrojom pri pracovných tokoch v logistických centrách alebo skladoch. Pre sledovanie operácii v logistike spoločnosť Honeywell uviedla na trh toto zariadenie, ktoré je určené práve pre použitie na vysokozdvižných vozíkoch. Pomocou originálneho príslušenstva Smart Dock je možné zariadenie jednoducho namontovať a v prípade potreby odmontovať bez potreby zásahu do kabeláže. Zariadenie používa operačný systém Android s podporou až po verziu 13. Je vybavené 8 palcovým dotykovým displejom s vysokým jasom, aby bola zabezpečená čitateľnosť aj na slnku. VM1 je odolné zariadenie pripravené pracovať aj v drsných prostrediach ako napríklad mraziarne, vďaka operačnej teplote od -20°C až po 50°C a krytiu IP66.  Pre správnu funkciu v chladným podmienkach je možné terminál vybaviť odmrazovačom displeja.

Prstencový skener 8675i

Jedná sa o tzv. nositeľné zariadenie, ktoré slúži ako 2D skener. Prostredníctvom pripojenia Bluetooth komunikuje s nadradenými Windows, Android alebo iOS zariadeniami. Honeywell 8675i nájde využitie najmä pri operáciách, kde je potrebné, aby mala obsluha voľné ruky. Obsluha, tak môže vykonávať svoju prácu bez nutnosti dookola odkladať a brať skener. Skener je k dispozícii buď s uchytením na prst alebo na vrch dlane prostredníctvom špeciálnej rukavice. Rozmery aj váha boli minimalizované pre dosiahnutie maximálneho komfortu pri nosení. Skener je určený aj pre použitie vonku, vďaka krytiu IP65, laserovému zameriavaču s dobrou viditeľnosťou aj na priamom slnku a operačnej teplote od -20°C do 50°C.

V prípade záujmu o niektoré zo zariadení neváhajte kontaktovať naše obchodné oddelenie. Ak si s výberom zariadení nie ste istí, radi Vám pomôžeme a navrhneme riešenie na mieru, aj čo sa softvéru týka.

Autor: Slavomír Duga
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware