BARTECH SLOVAKIA

Zebra TC53/TC58

Spoločnosť Zebra predstavila nové mobilné terminály TC53 a TC58, prvých členov novej generácie mobilných terminálov. Čím sú tieto zariadenia odlišné? Nový hardvér nanovo definuje výkon mobilných terminálov. Nové riešenia a technológie v senzoroch, ako aj všetky najnovšie technológie v oblasti konektivity. S nástrojmi Mobility DNA dokážu maximalizovať produktivitu užívateľov a zároveň pomôcť IT oddeleniu pri správe terminálov počas celého životného cyklu.

Špecifikácie

Zebra TC53

TC53 a TC58 prichádzajú na trh s rozmermi 164,8mm x 77,35mm x 14,75mm a hmotnosťou 293 gramov. Vďaka novým výrobným technológiám sú zariadenia tenšie, no napriek tomu odolnejšie od predchádzajúcej generácie. Sú vybavené procesorom Qualcomm 6490 octa-core s frekvenciou 2,7 GHz. Pamäť môže byť zvolená podľa konfigurácie: 4GB RAM/64 GB UFS, 4GB RAM/128 GB UFS, 8GB RAM/64 GB UFS alebo 8GB RAM/128 GB UFS. 6″ full HD displej s vysokým jasom 600 nitov je dobre viditeľný pri rôznych svetelných podmienkach. Štandardné 4400 mAh batérie alebo „extended“ 6600 mAh batérie dokážu zariadenia spoľahlivo napájať počas celej zmeny a pomocou použitej technológie PowerPrecision+ je možné presne určiť životnosť batérie a včas ju vymeniť.

K snímaniu 1D a 2D kódov na štandardnú vzdialenosť je použitý snímač SE4720 alebo je k dispozícii snímač SE55 pre snímanie kódov na väčšie vzdialenosti. V prípade potreby je možné k zariadeniu dokúpiť RFID sled (RFD40 alebo RFD90) a zariadenie môže byť použité aj na čítanie RFID tagov. Na vyhotovenie fotografií slúži predná kamera s rozlíšením 8 MP a zadná kamera s rozlíšením 16 MP.


Unikátnou vlastnosťou týchto terminálov je  meranie veľkosti balíkov. TC53 a TC58 sú prvé mobilné terminály, ktoré poskytujú certifikované meranie. Pracovníci namiesto ručného merania môžu balíky merať stlačením jedného tlačidla, čo značne zvyšuje produktivitu.

Zariadenie je vybavené operačným systémom Android 11 s možnosťou aktualizácie až po verziu 14. Vďaka službe LifeGuard dostávate informácie o najnovších aktualizáciách operačného systému, ktoré častokrát obsahujú bezpečnostné záplaty a Vaše zariadenie je tak chránené pred kybernetickými útokmi.

Odolnosť

TC53 a TC53 disponujú krytím IP68 tzn. sú prachotesné a odolné voči potopeniu do vody. Zariadenia dokážu pracovať v teplotách od -20°C až do 50°C. Displej aj snímač kódov sú chránené ochranným sklom Gorilla Glass 5, aby sa minimalizovalo riziko poškodenia pri použití v drsných podmienkach priemyselného prostredia.

Konektivita

Obe zariadenia využívajú najnovšiu technológiu bezdrôtového pripojenia WiFi 6E. Zebra TC58 navyše podporuje použitie dvoch SIM kariet (nano SIM + eSIM) a pripojenie k 5G sieťam. Okrem Bluetooth v5.2 sú vybavené aj technológiou Bluetooth Low Energy, pomocou ktorej môžu byť zariadenia lokalizované v prípade straty aj keď je hlavná batéria vybitá.

Autor: Slavomír Duga
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti