BARTECH SLOVAKIA

Zebra WS50

Spoločnosť Zebra predstavila najmenší dostupný mobilný terminál WS50. Kompaktné zariadenie disponuje všetkými kľúčovými vlastnosťami ako full-size terminály a maximálnou flexibilitou, vďaka kompaktným rozmerom.

Svojím vzhľadom môže WS50 pripomínať inteligentné hodinky alebo prstencový skener. Tieto zariadenia možno kategorizovať ako periférie, ktoré musia byť pripojené k nadriadenému mobilnému terminálu. Na rozdiel od nich je WS50 samostatné all-in-one zariadenie, na ktorom beží OS Android 11 a dáta zozbierané pomocou vstavaného snímača sú odosielané pomocou WiFi priamo na server. V praxi to znamená, že obsluha má na ruke len toto zariadenie, pomocou ktorého sníma kódy a pomocou dotykového displeja obsluhuje aplikácie. K dispozícií sú tri typy uchytenia: na zápästie, na dva prsty a na vrch ruky.

Základné vlasnosti

WS50 je vybavený výkonným 2D snímačom Zebra SE4770 s laserovým zameriavačom, ktorý dokáže snímať aj mierne poškodené kódy alebo kódy vytlačené v horšej kvalite. Snímač umožňuje snímanie kódov, aj keď sú skener a čiarový kód v pohybe. Snímanie kódov môže prebiehať manuálne stlačením spúšte (tlačidla) alebo automaticky cez proximity senzor (voliteľná konfigurácia).

Ako zobrazovaciu jednotku využíva zariadenie 2″ AMOLED displej (460 x 460px) s dobrou čitateľnosťou aj na dennom svetle. Beh aplikácií zabezpečuje procesor Snapdragon Wear 4100 (quad-core, 2.0 GHz), 1 GB RAM, 8 GB Flash. Model s uchytením na zápästie disponuje 800 mAh batériou zatiaľ čo robustnejšie modely s uchytením na prsty a na vrch ruky disponujú 1300 mAh batériou. Nepretržitá prevádzka môže byť dosiahnutá pomocou funkcie Hot Swap – výmena batérie za behu.

Konektivita

Čo sa týka konektivity – WiFi, Bluetooth aj NFC sú štandardom pre WS50. Pomocou Bluetooth môžu byť k zariadeniu pripojené periférie. Prostredníctvom WiFi terminál odosiela údaje na server alebo komunikovať s ostatnými pracovníkmi cez push-to-talk, vďaka zabudovanému reproduktoru a mikrofónu.

Odolnosť

Zebra WS50 je odolné zariadenie, ktoré môže byť použité v rôznych priemyselných prostrediach či už vnútri alebo vonku. Zvládne vysoké aj nízke teploty (-10 až 50°C), nárazy aj pády. Predný ochranný kryt WS50 je vymeniteľný, vďaka čomu môžete zariadenia udržovať tak, že vyzerajú ako nové. S krytím IP65 je tento model prachotesný a odolný voči striekajúcej vode.

Autor: Slavomír Duga
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software