BARTECH SLOVAKIA

Vozíkový terminál Zebra VC8300

VC8300 je kompaktné a odolné zariadenie s dotykovou obrazovkou a alfanumerickou klávesnicou. 8″ obrazovka a klávesnica sú integrované do jedného krytu a vytvárajú kompaktný dizajn, ktorý sa hodí prakticky do každého skladového vozidla a prostredia. Zariadenie je ideálnou náhradou za terminály s operačným systémom Windows, ktorým končí podpora. Ponúka jednoduchú a lacnú inštaláciu, migráciu a správu zariadení.

Základné informácie

Zebra VC8300 na vysokozdvižnom vozíku

Vozíkový terminál Zebra VC8300 používa operačný systém Android 8.1 s podporou pre ďalšie verzie Androidu, čo z neho robí dlhodobé riešenie. 8″ displej s rozlíšením 1280×720 pixelov a svietivosťou 1000 nitov zabezpečuje dobrú čitateľnosť, či už vo vnútornom alebo vonkajšom prostredí. Bezproblémový beh najrôznejších aplikácií je dosiahnutý použitím 8 jadrového procesoru Qualcomm Snapdragon s frekvenciou 2.2 GHz, pamäťou RAM 4GB a vnútornou pamäťou 32GB, ktorá môže byť rozšírená.

Konektivita

K podnikovej sieti poskytuje pripojenie pokročilá technológia WiFi (IEEE 802.11a/b/g/n/ac/k/r; 2×2 MU-MIMO), ktorá rozširuje dosah a zvyšuje rýchlosť, čím poskytuje užívateľom stálu dostupnosť a rýchlu odozvu aplikácií. Komunikácia s rôznymi perifériami je sprostredkovaná technológiu Bluetooth 5.0, ktorá oproti predchádzajúcej verzii ponúka vyšší dosah a rýchlosť prenosu pri menšej energetickej náročnosti.

Odolnosť

Zariadenie je pripravené pre použitie v drsných pracovných prostrediach. Bolo navrhnuté, aby bolo schopné „prežiť“ nárazy, vibrácie aj teplotné šoky. Krytie IP66 poskytuje ochranu pred prachom a vodou. Pri verzii „Freezer“ je možné nepretržité použitie napríklad v mraziarňach alebo chladiarenských prostrediach, vďaka operačnej teplote od -30°C až do 50°C. Toto je dosiahnuté použitím niekoľkých vykurovacích teliesok, ktoré sa nachádzajú aj v displeji a umožňujú používanie dotykového displeja aj pri takto nízkych teplotách.

Flexibilita

Keď príde na rad otázka flexibilty, VC8300 je jednotka vo svojej triede. Doplnky zahŕňajú káblové aj bezdrôtové čítačky čiarových kódov, prenosné tlačiarne alebo push-to-talk mikrofón. Užívatelia môžu vymeniť integrovanú klávesnicu a UPS batériu, čím sa minimalizujú cesty do servisného strediska a maximalizuje sa dostupnosť zariadenia. Keďže bola použitá tá istá platforma ako pri ostatných ručných alebo nositeľných mobilných zariadeniach Zebra, každý pracovník môže používať toto zariadenie s minimálnymi nárokmi na zaškolenie. V prípade, ak podnik už predtým používal vozíkové terminály od spoločnosti Zebra, je možné vykonať jednoduchú výmenu, pretože úchyty a napájacie káble sú kompatibilné.

Autor: Slavomír Duga
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti