BARTECH SLOVAKIA

Honeywell EDA52

Honeywell EDA 52 je produkt ďalšej generácie ScanPal mobilných počítačov, ktorý je vybavený najnovším procesorom Qualcomm Snapdragon octa-core 2.0 GHz a bohatou bezdrôtovou konektivitou pomocou NFC, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.1 a 4G LTE komunikácie.

Zariadenie disponuje novým výkonným snímačom Honeywell S0703, ktorý ponúka rýchle snímanie aj poškodených alebo nekompletných 1D a 2D kódov. EDA52 je ľahko párovateľná s RFID Sledmi Honeywell IH25/IH40, vďaka čomu môže byť použitá ako RFID čítačka. 13 megapixelová zadná kamera umožňuje snímať kvalitné fotky do dokumentácie a 5 megapixelová predná kamera, pomocou ktorej môžete uskutočňovať video hovory. EDA 52 je vybavená veľkým 5,5 palcovým displejom (1440x720px), ktorý zabezpečuje jednoduchú obsluhu aplikácií. Pomocou vymeniteľnej batérie s kapacitou 4500 mAh je dosiahnutá výdrž pri používaní až do 12 hodín. Zariadenie je k dispozícii vo variantoch s pamäťami 3/32GB, 4/64GB a 6/128GB.

Vďaka ľahkému a tenkému vyhotoveniu je zaručená jednoduchá obsluha jednou rukou a komfortné nosenie počas celého dňa. Aj napriek nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom je zariadenie dostatočne odolné pre použitie v rôznych pracovných prostrediach. EDA52 disponuje krytím IP67, ochranou displeja Gorilla Glass a pomocou dodatočného ochranného krytu je možné zvýšiť odolnosť voči pádom.

EDA 52 používa operačný systém Android 11 a možno ho v budúcnosti upgradovať na Android 13, čím sa minimalizujú problémy s údržbou a zaisťuje sa dlhodobá podpora funkcií. Tieto nové zariadenia ponúkajú tiež spätnú kompatibilitu s Honeywell príslušenstvom, napríklad dokovacou stanicou pre EDA51 pridaním adaptéra. Táto vlastnosť pomôže existujúcim zákazníkom znížiť ich celkové náklady pri nasadení.

Autor: Slavomír Duga
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti