BARTECH SLOVAKIA

Nové tablety Zebra ET80/ET85

Spoločnosť Zebra uvádza na trh nové robustné tablety ET80 a ET85. Tieto 12 palcové tablety so systémom Windows 10 sú navrhnuté aby boli ľahké a zároveň odolné aj v náročných pracovných prostrediach. Kľúčovými vlastnosťami sú predovšetkým výkon, flexibilita, odolnosť a mobilita.

Bezkonkurenčná všestrannosť – 2 zariadenia v 1

ET80 a ET85 sú užitočnými náhradníkmi za notebooky. Ponúkajú flexibilitu, ktorú nemôže poskytnúť žiadny notebook. Sú tiež o 35% tenšie a o 20% ľahšie ako konkurenčné zariadenia 2v1 s rovnakou veľkosťou obrazovky, vďaka čomu sú dobrým spoločníkom, ak práca vyžaduje prenášanie zariadení pri každodennom použití. Prejdite z tabletu na notebook a späť za niekoľko sekúnd jednoduchým pripojením a odpojením odolnej klávesnice. Pre maximálnu mobilitu môžete zariadenie používať ako samostatný tablet alebo ak potrebujete zadávať väčšie množstvo údajov, stačí pripojiť klávesnicu.

Najpokročilejšie funkcie a najnovšie technológie

Tablety sú vybavené veľkým 12 palcovým displejom s pomerom strán 3:2, čo umožňuje na displeji zobraziť viac informácií a zjednodušuje jeho použitie. Obrazovka bola navrhnutá aby bola dobre viditeľná ako v interiéry, tak aj na priamom slnečnom svetle v exteriéry. Dotyková obrazovka funguje, aj keď je mokrá, aj keď má užívateľ nasadené rukavice.

Tablety ET80 a ET85  používajú najnovšie technológie v oblasti bezdrôtovej konektivity. Majú podporu WiFi 6E, 5G sieť a Bluetooth 5.2. Vďaka týmto technológiám sa môžete spoľahnúť, že pracovníci budú mať k dispozícií rýchle pripojenie. Tieto zariadenia môžu byť vybavené voliteľným integrovaným skenerom na čítanie čiarových kódov. Disponujú zadným fotoaparátom, ktorý sa radí medzi najlepšie v triede. Cez predný fotoaparát je možné prihlásenie pomocou rozpoznávania tváre alebo pridaním voliteľnej čítačky odtlačkov prstov môžete využívať dvojfaktorovú autentifikáciu.

Pri navrhovaní tabletov sa počítalo s tým, že môže prísť aj k nehodám. Preto sú ET80 a ET85 vyrobené tak, aby dokázali odolať pádom na zem. Zariadenia sú taktiež odolné voči prachu a vode, aj keď nie sú porty na zariadení uzavreté. Vysoká odolnosť je dosiahnutá vďaka chladeniu, ktoré neobsahuje ventilátory, cez ktoré by sa do vnútorného priestoru dostali rôzne častice alebo voda.

Keďže sa jedná o produkty od spoločnosti Zebra, tak ponúkajú funkcie Zebra Mobility and Data Capture DNA. Užívateľ má tak jednoduchý prístup k nastaveniam skeneru pomocou 123Scan, prehľad o kritických ukazovateľoch stavu batérie pomocou PowerPrecision+, vďaka čomu vie, že sa môže na zariadenie spoľahnúť pri každej zmene a každý deň.

Tablet nájde využitie v rôznych výrobných odvetviach, logistike alebo pri využití našej aplikácie TMS pre sledovanie náradia, či už aplikácie EVOP na sledovanie výroby.

Informujte sa o aktuálnej dostupnosti nových Zebra tabletov ET80 a ET85 u nášho obchodného tímu obchod@bartech.sk

Autor: Slavomír Duga
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|