BARTECH SLOVAKIA

Spotrebný materiál

Celosvetová pandémia ochromila aj celosvetovú ekonomiku, ktorá sa len pomaly a za silnej podpory centrálnych bánk vracia k rastu. Čo ju však brzdí, je kritický nedostatok nie len čipov, o ktorých sa dočítate na prvej stránke všetkých informačných portálov, ale aj ostatných základných surovín a materiálov. Táto situácia prirodzene spôsobuje súčasný celosvetový rast ich cien.

Od začiatku tohto roka sme postupné zvyšovanie cien všetkých vstupných materiálov znášali bez zdražovania našich produktov, ale nie je to možné stále. Tieto vplyvy sme nútení postupne premietať aj do cien nami dodávaného spotrebného materiálu pre termotransférové tlačiarne –  etikety a farbiace pásky. Najviac zasiahnuté sú fóliové materiály, z dôvodu problémovej ťažby ropy. Zdraženie sa však týka všetkých, aj papierových etikiet. Vďaka zásobám na sklade, sme mohli dlho udržiavať pôvodné ceny na ktoré ste od nás zvyknutý. Ale postupne budú vaše objednávky prepočítavané a navýšenie cien premietnuté v nových cenových ponukách.

Vzhľadom na celosvetový problém aj s dodacími termínmi  vstupných materiálov, vás súčasne chceme poprosiť o včasné objednávky etikiet a farbiacich pások, aby vaše prevádzky neboli nedostatkom týchto materiálov ohrozené.

Ďakujeme za pochopenie a veríme, že tieto informácie neovplyvnia našu doterajšiu spoluprácu a spoločne nájdeme najlepšie riešenia súčasnej situácie.

V prípade akýchkoľvek otázok sme vám k dispozícii na adrese odbyt@bartech.sk

Autor: Martin Kadlečík
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software