BARTECH SLOVAKIA

Nový GENESIS 7680g XP

Aj napriek pretrvávajúcej pandémii COVID-19 retail sektor zaznamenal nárast, ktorý sa však z veľkej časti presunul do internetového prostredia. Pri opätovnom otvorení kamenných prevádzok ale určite môžeme očakávať vo veľkej miere návrat zákazníkov do predajní, kedy bude dôležité sa vedieť spoľahnúť na technické vybavenie predajne, teda POS systémy, či skenery čiarových kódov, ktoré nám svojim správnym nastavením a fungovaním pomôžu ľahšie identifikovať tovar a zrýchliť tak obsluhu našich zákazníkov.

Nový hands-free skener HONEYWELL GENESIS 7680g XP je pre vás určite tým správnym partnerom do retail prostredia. Jeho hlavnou prednosťou je nová skenovacia technológia „XP“, pomocou ktorej dokážete rýchlo čítať akékoľvek kódy a zrýchliť tak proces odbavenia zákazníkov pri pokladniach až o 20%. Zároveň Vám táto technológia umožňuje čítať slabo vytlačené, či poškodené kódy, s čím sa stretávame najmä u zákazníkov s odevmi (časté skúšanie oblečenia dokáže poškodiť aj samotný kód na tzv. visačke). Štandardné skenery, ktoré ešte stále často vidíme na pokladniach, sú väčšinou iba v 1D prevedení, čo značne limituje obsluhu, ktorá musí kód tovaru vždy správne nasmerovať pod skener, aby sa kód prečítal. U nového GENESIS 7680g XP to nie je nutné, pretože ide o 2D skener, ktorý je navyše tolerantný aj voči rýchlejším pohybom kódu pred skenovanou plochou. Zariadenie svojim dizajnom skvele zapadne do akéhokoľvek prostredia a vďaka automatickej detekcii predmetu začne skenovať až po zaznamenaní pohybu. Počas doby medzi skenovaním je teda automaticky vypnutý, čím sa šetrí samotný skener ale aj oči obsluhy. Nový GENESIS naviac disponuje 360° LED krúžkom, ktorý dáva obsluhe aj zákazníkovi okamžitú spätnú väzbu o prečítaní či neprečítaní kódu.

Odnímateľný, nastaviteľný, kompaktný stojan a lomený bod uchytenia kábla umožnia umiestnenie skenera takmer kdekoľvek. Zariadenie je možné taktiež upevniť na stenu, či priamo na POS zariadenie. Štandardne sa dodáva s pripojením USB alebo RS 232. Okrem všetkých bežných typov kódu podporuje aj čítanie DOT kódov, používaných na tabakových výrobkoch, či liekoch. A určite u neho oceníte aj možnosť snímania digitálnych kódov priamo z obrazoviek mobilných zariadení.

Informujte sa u nás ohľadom možnosti nasadenia nového skeneru GENESIS 7680g XP vo vašej prevádzke – obchod@bartech.sk

Autor: Pavol Tománek
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware