BARTECH SLOVAKIA

Tablet Honeywell RT10

Honeywell predstavil svoj nový, priemyselný tablet RT10. Robustná konštrukcia tabletu odoláva pádu z výšky 1,2 m (4 stopy) na betón podľa armádnych štandardov MIL-STD 810G a ponúka vysoký stupeň krytia IP65 proti prachu a vode. Vďaka možnosti výberu  z oboch najpoužívanejších operačných systémov Windows® alebo Android ™ je vhodný pre prakticky akékoľvek podnikové prostredie.

Základná charakteristika

Tablet je vybavený 10,1-palcovým displejom s vysokým rozlíšením, ktorý ostáva dobre čitateľný aj na ostrom dennom svetle. Na zber údajov slúži integrovaný snímač čiarových kódov Honeywelll s technológiou FlexRange, ktorá zabezpečuje spoľahlivé snímanie kódov od vzdialenosti  0,1 m až po 10,7 m bez toho, aby ste museli strácať čas dostatočným priblížením k objektu skenovania. Samozrejmou je spoľahlivá komunikácia prostredníctvom najnovších štandardov pre bezdrôtový prenos dát cez Wi-Fi alebo 4G sieťe.

Batérie, ktorú sú vymeniteľné za chodu zariadenia, vám môžu ušetriť hodiny odstávky, ku ktorým môže dôjsť, keď sa zariadenie ocitne bez napájania. Model RT10A je navyše postavený na platforme Honeywell Mobility Edge ™,
ktorá vám ochráni vašu investíciu pred morálnym zastaraním prostredníctvom systému Android ™ R.

Príslušenstvo

K tabletu výrobca ponúka tiež množstvo príslušenstva vrátane dokovacej stanice do vozidiel a pre montáž na vysokozdvižné vozíky, dokovacie stanice pre kancelárske použitie, remene na ruky alebo ramená, vďaka ktorým je nasadenie tabletov do prevádzky rýchlejšie a ľahšie. Tablet je vybavený všetkými bežne používanými komunikačnými rozhraniami ako Micro HDMI, USB 3.0 (Type A a Type C), 3.5mm Audio Combo Connector a Micro SDXC slot.
Na dolnom obrázku, ako príklad všestrannosti nasadenia, si môžete pozrieť jednu z viacerých variant, ako inštalovať tablet RT-10 na vysokozdvižný vozík.

Pokiaĺ Vás tieto informácie zaujali, neváhajte nás kontaktovať pre vypracovanie ponuky.

Autor: Pavel Loprais
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti