BARTECH SLOVAKIA

Spotrebný materiál ZEBRA

ZEBRA TECHNOLOGIES nie je iba výrobca tlačiarní pre tlač štítkov s čiarovými kódmi alebo špeciálnych tlačiarní na potlač plastových kariet či identifikačných náramkov pre zdravotníctvo, ale je samozrejme aj výrobcom spotrebného materiálu pre všetky tieto tlačiarne.

ZEBRA farbiace pásky určené pre termotransferové tlačiarne vynikajú predovšetkým sýtosťou a ostrosťou tlače i pri vysokých rýchlostiach. A pokiaľ použijete aj Zebrou odporúčané samolepiace štítky, či už papierové alebo plastové, životnosť vašej tlačovej hlavy, ako aj servisný interval údržby sa výrazne predĺži. čo v konečnom dôsledku znamená výraznú úsporu prevádzkových nákladov..

ZEBRA ZipShip

Táto skratka je používaná pre materiál, ktorý má Zebra štandardne skladom a je k dispozícii pre odoslanie do 24 hodín od objednávky. Sú to všetky bežné rozmery farbiacích pások na voskovej, živicovej i voskovo-živicovej báze. Okrem farbiacich pások je to vyše 150 rôznych rozmerov papierových etikiet a samozrejme aj špeciálne plastové etikety do náročných prevádzkových podmienok. Postupne tu pribúdajú aj RFID etikety u ktorých je zatiaľ zvyčajne dlhšia dodacia doba, Pre tieto etikety tu nájdete aj odporúčané typy tlačiarní pre bezproblémovú potlač.
Pre uľahčenie výberu vhodného typu a rozmeru etikiet je k dispozícii portál ZEBRASHIP, ktorý vás prevedie výberom vhodného typu etikiet na základe typu tlačiarní, ktoré vo vašej firme používate. A keď nám nasledovne zašlete objednávacie čísla vybraného tovaru a požadovaný objem dodávky, my vám obratom spracujeme konkrétnu cenovú ponuku vrátane očakávaného termínu dodania.

Áno, na trhu je veľa výrobcov aj dodávateľov, ktorí vedia dodať spotrebný materiál pre všetky typy a značky termotransférových tlačiarní, tlačiarní plastových kariet apod. A určite sú medzi nimi aj výrobcovia, ktorí dodávajú tento spotrebný materiál vo vysokej kvalite a priaznivých cenách. Možno lepších cenách, než sú originálne, certifikované  materiály ZEBRA. Ale ako ich rozoznať? Bohužiaľ vo väčšine prípadov to poznáte až v momente, kedy budete objednávať servis na vašu nefunkčnú tlačiareň, či až budete meniť tlačovú hlavu častejšie ako váš známy s rovnakým objemom tlače.

Preto sa Vám oplatí objednávať originálne farbiace pásky a certifikované štítky s presne zadefinovanými vlastnosťami, ktoré Vám znížia náklady na údržbu a zaručia dlhšiu životnosť vašich tlačových zariadení.

Autor: Pavel Loprais
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|