BARTECH SLOVAKIA

Honeywel CK65 FlexRange

Spoločnosť Honeywell uviedla na trh „staronový“ PDA terminál CK65 s novým Flex Range skenerom, ktorý precízne sníma kódy na krátke aj dlhé vzdialenosti. Ako jedni z prvých sme mali možnosť si tieto nové termináli vyskúšať a kedže sme boli s ich výkonom spokojní, rovno sme ich odporúčali nášmu zákazníkovi pre využitie v rozľahlom sklade paliet. 

Honeywell CK65 Flex Range (FR) je vybavený novým skenerom Honeywell 8. generácie (6803FR). Ide tak o odolný PDA terminál so skenerom pre kvalitné čítanie kódov ako na krátke, tak aj na dlhé vzdialenosti.  Toto zariadenie predstavuje optimálnu voľbu pre zákazníkov, ktorí požadujú skenovanie širokej škály kódov na rôzne vzdialenosti, od krabíc pre pickerov, až po vyskladňovanie paliet z horných regálových pozícií.

Hlavné výhody nového CK65 FR

  • Dual lens systém, pre kvalitné zachytenie vzdialeného aj blízkeho 1D a 2D kódu
  • Takmer okamžité automatické zaostrovanie
  • Čítanie kódov od 5 cm až do 10 m (záleží od veľkosti a hustoty kódu)
  • Ľahké, odolné a multifunkčné zariadenie

Testovanie u zákazníka

Požiadavka nášho zákazníka pôsobiaceho v potravinárskom priemysle bolo, aby zariadenie, ktoré budú používať skladníci pri vychystávaní tovaru bolo schopné čítať kódy na vzdialenosť 2-3 metrov. Zákazník používa kódy 128, ktoré označujú ako pozíciu na sklade, tak aj samotnú paletu.
Pre testovanie sme odporúčali práve zariadenie Honeywell CK65 FR. Nie len u nás v kancelárii, ale aj v reálnej prevádzke zariadenie fungovalo bezchybne. Zákaznícke kódy sa podarilo čítať bez problémov aj pod cca 45° uhlom, ktorý vznikal pri čítaní kódov skladovej pozície z vysokozdvižného vozíka. Zákazník ocenil aj schopnosť čítania kódov cez čelné sklo vozíka, či možnosť presného zamerania kódu.V minulosti mal zákazník problém práve s tým, keď boli dva kódy blízko sebe. Skladníci rýchlo nasnímali kód, čo im potvrdila zvuková signalizácia, no nekontrolovali, či zachytili ten správny. U tohto terminála po nastavení snímača do Centre decode módu skladník vidí, ktorý kód vyberá a navyše k jeho prečítaniu príde iba vtedy, ak zameriavací lúč je blízko stredu celého kódu. Vďaka tomuto módu je možné čítať aj dva kódy, ktoré sú blízko pri sebe.

V prípade, že Vás Honeywell CK65 FR oslovila nás kontaktujte na adrese obchod@bartech.sk.

 

Autor: Pavol Tománek
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|