BARTECH SLOVAKIA

Sme Zebra RFID SPECIALIST

Naše partnerstvo s popredným výrobcom Auto ID zariadení  ZEBRA TECHNOLOGIES sa každým rokom spolupráce stáva čoraz pevnejšie. V minulom roku nás najviac potešilo získanie statusu ZEBRA PREMIER BUSINESS PARTNER, ktoré nám prinieslo nové možnosti spolupráce najmä na väčších projektoch. 

Okrem toho naše technické oddelenie v tom istom roku úspešne vykonalo skúšky potrebné pre získanie titulu  ZEBRA Printer Repair Specialist, čím sme získali možnosť vykonávať pre našich zákazníkov všetky opravy stolných a priemyselných tlačiarní vrátane profylaktických a záručných opráv.

No a pretože nie sme zvyknutí zastať po prvých úspechoch na mieste, pustili sme sa do ďalšej výzvy – získať špecializáciu na predaj a inštaláciu RFID zariadení – ZEBRA RFID SPECIALIST. Po splnení kvalifikačných predpokladov nám bola k 1.6.2020 táto špecializácia udelená. Ďakujeme všetkým, ktorí nás v našom úsilí podporujú a už teraz sa tešíme na nové projekty, ktoré budeme môcť s vami, našimi zákazníkmi, riešiť, a ktoré nás posunú zase o krok ďalej.

 

ZEBRA MC3330 RFID

ZEBRA ZD500 RFID

Anténa ZEBRA AN480

Stacionárna čítačka ZEBRA FX9600

Autor: Pavel Loprais
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware